SmartNavigation not working in a frame. Anyone know why?

Discussion in 'ASP .Net' started by David Hearn, Aug 11, 2004.

  1. David Hearn

    David Hearn Guest

    I am trying to enable SmartNavigation on a page that resides in a frame.
    When I set it to True, it doesn't work. I have tried setting it both in the
    page directive and also in the code behind using me.smartnavigation = True.
    Neither one works. I need to keep the page from jumping back to the top when
    a user clicks on one of the buttons on the page. Anyone know why this
    doesn't work?

    Thanks in advance!
    David Hearn, Aug 11, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Mr. SweatyFinger
    Replies:
    2
    Views:
    1,848
    Smokey Grindel
    Dec 2, 2006
  2. Astroboy
    Replies:
    6
    Views:
    440
    dorayme
    Jul 25, 2010
  3. Guest
    Replies:
    0
    Views:
    124
    Guest
    Dec 23, 2003
  4. Simon Egginton

    LOOK! i just want to know does anyone know...

    Simon Egginton, Jul 26, 2004, in forum: Javascript
    Replies:
    3
    Views:
    177
    Dr John Stockton
    Jul 26, 2004
  5. Andries

    I know, I know, I don't know

    Andries, Apr 23, 2004, in forum: Perl Misc
    Replies:
    3
    Views:
    229
    Gregory Toomey
    Apr 23, 2004
Loading...

Share This Page