TableCaptionAlign Enum missing in Same Version of two System.Web.D

Discussion in 'ASP .Net Web Controls' started by Mike, Nov 25, 2004.

  1. Mike

    Mike Guest

    I have 2 System.Web.dll taken from 2 different machines, one of the
    System.Web.Dll contains a enum System.Web.UI.WebControls.TableCaptionAlign
    and the other did not. I have development a functionality which was not
    working in some of the machines and on diggin' into, i found this. I also
    compare the 2 dlls through ILDisassembler. Can anyone explain me WHY, WHICH
    one should i use?
     
    Mike, Nov 25, 2004
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Lawrance
    Replies:
    0
    Views:
    616
    Lawrance
    Nov 30, 2003
  2. =?Utf-8?B?TWlrZQ==?=
    Replies:
    1
    Views:
    390
    Karl Seguin
    Nov 25, 2004
  3. Shawn
    Replies:
    2
    Views:
    497
    =?Utf-8?B?RWx0b24gVw==?=
    Feb 19, 2006
  4. darrel
    Replies:
    2
    Views:
    605
    darrel
    Apr 5, 2006
  5. Nathan Sokalski
    Replies:
    5
    Views:
    1,303
    Gaurav Vaish \(www.Edujini-Labs.com\)
    Jan 10, 2007
  6. MowGreen [MVP]
    Replies:
    5
    Views:
    2,377
    PA Bear [MS MVP]
    Feb 9, 2008
  7. Nathan Sokalski
    Replies:
    4
    Views:
    553
    Nathan Sokalski
    Dec 21, 2006
  8. Nathan Sokalski
    Replies:
    4
    Views:
    588
    Nathan Sokalski
    Dec 21, 2006
Loading...