theme problem

Discussion in 'ASP .Net' started by =?Utf-8?B?bWVuc3V1cg==?=, May 31, 2006.

  1. hi, i have an app_themes folder in my app wand it works perfectly and so do
    my themes when i run the app on my localhost. but when i put it online it
    doesnt.
    i get an error telling me that my theme wasnt found in the global or
    application themes directory.
    i think this is because the app lies in a subfolder, not at the root
    directory of the site. and i dont have access to the root directory because
    the owner of the webspace is only letting me use that particular diractory.
    is there a way to access my themes and make the page run properly? thanks
    --
    mensuur
    =?Utf-8?B?bWVuc3V1cg==?=, May 31, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. AA

    New theme in .NET app

    AA, Apr 21, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    424
  2. Tony Dong
    Replies:
    0
    Views:
    448
    Tony Dong
    Dec 20, 2005
  3. =?Utf-8?B?TGFzZXIgTHU=?=

    How to get the theme information?

    =?Utf-8?B?TGFzZXIgTHU=?=, Apr 24, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    282
    Mark Fitzpatrick
    Apr 24, 2004
  4. Jeff

    Problem applying theme to page!

    Jeff, Apr 10, 2007, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    509
  5. Sergio E.

    theme problem

    Sergio E., Aug 8, 2007, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    301
    Sergio E.
    Aug 8, 2007
Loading...

Share This Page