Tomcat not starting due to Struts?

Discussion in 'Java' started by klaus, Apr 3, 2006.

  1. klaus

    klaus Guest

    Hello together,

    I have a problem with Tomcat not starting which seems related to using
    Struts (but I am not sure if this is true).

    During startup Tomcat suddenly doesn't continue after having given out
    the following lines:

    03.04.2006 10:46:26 org.apache.struts.util.PropertyMessageResources
    <init>
    INFO: Initializing, config='org.apache.struts.util.LocalStrings',
    returnNull=true
    03.04.2006 10:46:26 org.apache.struts.util.PropertyMessageResources
    <init>
    INFO: Initializing, config='org.apache.struts.action.ActionResources',
    returnNull=true
    03.04.2006 10:46:27 org.apache.struts.util.PropertyMessageResources
    <init>
    INFO: Initializing, config='myStruts.ApplicationResources',
    returnNull=true

    I will give you excerpts of my web.xml file, of my struts-config-file
    and a list of the jars I am using (cause it seemed to me that some JARS
    seemed to cause trouble!)

    1) web.xml

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <!DOCTYPE web-app PUBLIC "-//Sun Microsystems, Inc.//DTD Web
    Application 2.3//EN" "http://java.sun.com/dtd/web-app_2_3.dtd">
    <web-app>
    <servlet>
    <servlet-name>action</servlet-name>

    <servlet-class>org.apache.struts.action.ActionServlet</servlet-class>
    <init-param>
    <param-name>config</param-name>
    <param-value>/WEB-INF/struts-config.xml</param-value>
    </init-param>
    <init-param>
    <param-name>debug</param-name>
    <param-value>2</param-value>
    </init-param>
    <load-on-startup>2</load-on-startup>
    </servlet>
    <servlet-mapping>
    <servlet-name>action</servlet-name>
    <url-pattern>*.do</url-pattern>
    </servlet-mapping>
    <welcome-file-list>
    <welcome-file>login.jsp</welcome-file>
    </welcome-file-list>
    <taglib>
    ... taglibs
    </taglib>
    </web-app>


    2) struts-config.xml


    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <!DOCTYPE struts-config PUBLIC "-//Apache Software Foundation//DTD
    Struts Configuration 1.1//EN"
    "http://jakarta.apache.org/struts/dtds/struts-config_1_1.dtd">
    <struts-config>
    <form-beans>
    ... form-beans ...
    </form-beans>
    <global-forwards>
    ... global-forwards ...
    </global-forwards>
    <action-mappings>
    ... action-mappings ...
    </action-mappings>
    <message-resources null="false" parameter="ApplicationResources"/>
    <plug-in className="myStruts.InitPlugin" />
    </struts-config>


    3) JARs that I am using:

    commons-beanutils.jar
    commons-digester.jar
    javax.servlet.jar
    struts.jar
    xmlParserAPIs.jar


    Please tell me if you notice any mistakes!

    Thanks a lot in advance and best regards,

    Klaus
    klaus, Apr 3, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Aleksandar Matijaca
    Replies:
    2
    Views:
    8,283
    Aleksandar Matijaca
    Sep 19, 2004
  2. Manish Hatwalne

    Tomcat not starting

    Manish Hatwalne, Oct 12, 2004, in forum: Java
    Replies:
    8
    Views:
    2,332
    Madhur Ahuja
    Oct 13, 2004
  3. Stewart
    Replies:
    3
    Views:
    3,455
    Stewart
    Aug 18, 2005
  4. Rico
    Replies:
    0
    Views:
    576
  5. Fresh
    Replies:
    2
    Views:
    622
    Bo Persson
    Apr 22, 2008
Loading...

Share This Page