Trouble with ResourceManager

Discussion in 'ASP .Net' started by Robert Dobson, Feb 12, 2004.

  1. I have a system that's working perfectly on my development environment but
    not in the production environment and I'm not able to figure out why.

    I have two resource files, Verbiage.resx and Verbiage.es-MX.resx

    I compile the project and I get snafu.dll and bin/snafu.resources.dll as
    expected.

    In the code I create a ResourceManager and I pass in a CultureInfo object of
    type "en-US" or "es-MX" depending on which language I want.

    On my workstation, this all works fine.

    But I copy the DLLs to the production machine, restart IIS, load the pages,
    and all I get is the English verbiage, and here's the worse part: NO ERRORS!

    Can somebody PLEASE shed some light on this subject? I'm perplexed!

    Thanks!
    Robert Dobson, Feb 12, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Suzanne Cook [MS]
    Replies:
    0
    Views:
    979
    Suzanne Cook [MS]
    Sep 18, 2003
  2. Weenie the Pooh
    Replies:
    0
    Views:
    352
    Weenie the Pooh
    Feb 12, 2004
  3. Weenie the Pooh
    Replies:
    1
    Views:
    552
    .NET Follower
    Feb 12, 2004
  4. steven
    Replies:
    0
    Views:
    531
    steven
    Oct 4, 2004
  5. Ricardo Corsi
    Replies:
    0
    Views:
    408
    Ricardo Corsi
    Dec 20, 2004
Loading...

Share This Page