Trouble with webservices

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by Marek, Dec 27, 2009.

  1. Marek

    Marek Guest

    hi i have trouble with webservice. i have app which call this
    webservice cca.30 in same time.but this webservice work with first 10
    request and next request is in the front.where is trouble ? in the
    setting iis ? or registry on the server with iis? thanx
    marek
    Marek, Dec 27, 2009
    #1
    1. Advertising

  2. Marek

    Simon Whale Guest

    What error messages are you getting? what is your code like?

    these will help get an answer for you

    "Marek" <> wrote in message
    news:...
    > hi i have trouble with webservice. i have app which call this
    > webservice cca.30 in same time.but this webservice work with first 10
    > request and next request is in the front.where is trouble ? in the
    > setting iis ? or registry on the server with iis? thanx
    > marek
    Simon Whale, Feb 8, 2010
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. jib

    Webservices and OLE object

    jib, Jul 8, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    379
  2. Colt [MVP]
    Replies:
    1
    Views:
    375
    Nathan Baulch
    Jul 11, 2003
  3. David Waz...

    Re: Events in HTML throught webservices...

    David Waz..., Jul 11, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    362
    David Waz...
    Jul 11, 2003
  4. khawar
    Replies:
    0
    Views:
    428
    khawar
    Jul 15, 2003
  5. Hypo
    Replies:
    6
    Views:
    388
Loading...

Share This Page