Trusting Assemblies Problem

Discussion in 'ASP .Net' started by Stephen, Mar 23, 2006.

  1. Stephen

    Stephen Guest

    Hi all,

    I have an issue with trusting assemblies, I have a console app and which I
    have transferred to a server and use a batch file to run the exe. I have
    figured out that I need to trust the .exe for it to run on the server.
    Problem is: any modification to the exe and copying the exe to the same
    location does not run the program, it has to go through the process of
    trusting again even if the change is minimal.

    How can i avoid this?

    Thanks,
    Stephen
     
    Stephen, Mar 23, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Rajesh Madhra

    Assemblies and Application Blocks problem

    Rajesh Madhra, Jul 13, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    390
    David Banister
    Jul 15, 2003
  2. Konstantin Gonikman

    WebResource and dynamically loaded assemblies problem

    Konstantin Gonikman, Feb 17, 2006, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    397
    Konstantin Gonikman
    Feb 17, 2006
  3. js
    Replies:
    4
    Views:
    1,144
    Chris Smith
    Dec 13, 2005
  4. Replies:
    0
    Views:
    332
  5. pemo
    Replies:
    2
    Views:
    501
    Richard Bos
    Jan 18, 2006
Loading...

Share This Page