User Control not called

Discussion in 'ASP .Net Web Controls' started by Vi, Aug 25, 2004.

  1. Vi

    Vi Guest

    I have a user control that I'm using programmatically on 2 web forms. On one
    web form it is working properly, on the second it is not displayed. I ran the
    form step by step, and the debugger goes through the control's load code, but
    does not go into the control code itself.

    To load the control I use: Control ctl = LoadControl("MyControl.ascx");

    I don't understand what is the problem, since I don't see any differences
    between the way the control is loaded in the first and second web forms.

    Any thoughts?
    Thank you
     
    Vi, Aug 25, 2004
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Apricot
    Replies:
    4
    Views:
    619
    velthuijsen
    Apr 16, 2004
  2. Replies:
    2
    Views:
    599
  3. Weng Tianxiang
    Replies:
    6
    Views:
    628
    glen herrmannsfeldt
    Sep 12, 2007
  4. S_K
    Replies:
    6
    Views:
    1,367
    Robert Dunlop
    Nov 8, 2007
  5. Dinesh Reddy N Y

    UnLoad not been called in Web User Control

    Dinesh Reddy N Y, Apr 13, 2004, in forum: ASP .Net Web Controls
    Replies:
    0
    Views:
    170
    Dinesh Reddy N Y
    Apr 13, 2004
Loading...

Share This Page