Validator

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by FedeMSFT, Jul 4, 2007.

  1. FedeMSFT

    FedeMSFT Guest

    Hello people I have a question. I am making an application in Line of vision
    Studio .NET 2003, in a project of ASP.net of Application Web. One is a high
    loss modifications (ABM), and I use the validation controls that come with
    Studio Line of vision. When I execute the application of form localhost the
    controls validate neither or him coat the Focus to the control in this case
    is textbox. When I raise it a Server where it is going to be lodged the
    application, all the system works except the validations that are executed
    after doing click in buton. This can be a problem of programming or a problem
    of configuration of the Server? I am thankful to who can respond to me since
    she is of urgent form. The configuration as much of the server as of
    localhost is of .NET Framework 1,1 and ASP.net 1,1 and differentiates of
    which the Server is Windows 2000 Server and localhost is Professional Windows
    XP. Thanks!
    FedeMSFT, Jul 4, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Serdar Kalaycý

    Custom Validator

    Serdar Kalaycý, Jul 7, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    517
    Serdar Kalaycý
    Jul 8, 2003
  2. Antonio Maciel

    Validator controls and usercontrols

    Antonio Maciel, Jul 9, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    362
    Antonio Maciel
    Jul 9, 2003
  3. Mark Kamoski
    Replies:
    0
    Views:
    334
    Mark Kamoski
    Jul 16, 2003
  4. Herve MAILLARD
    Replies:
    2
    Views:
    502
    John Saunders
    Jul 23, 2003
  5. Replies:
    4
    Views:
    881
    Richter~9.6
    Feb 13, 2007
Loading...

Share This Page