Visual Studio.NET has detected Web Server is running ASP.NET v1.0

Discussion in 'ASP .Net' started by sumit.sengupta@gmail.com, Dec 15, 2004.

  1. Guest

    Hi,

    I have tried this and am still getting an error trying to open a ASP
    ..NET application in Visual Studio .NET.

    I still get an error: "VS.NEt has detected the Web Server is running a
    version 1.0 of ASp.NET"

    I have Windows 2000 Pro, IIS 5.0 and .NET 1.1

    I have tried almost every single thing on the internet i.e.
    regiis_aspnet -i/r, regsvr32 aspnet_isapi.dll
    Reinstalling IIS, .NET 1.1 etc. etc.

    I also tried the dummy get_aspx_ver.aspx dummy page

    Please help.. I am at the point of breaking down since I have been on
    this for the past 4 days...
    , Dec 15, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Mike Kingscott
    Replies:
    3
    Views:
    3,697
    defiant42
    Aug 21, 2007
  2. paul clayton via .NET 247
    Replies:
    2
    Views:
    11,084
    Fred Chateau
    Jun 28, 2004
  3. Rob R. Ainscough
    Replies:
    1
    Views:
    1,265
    =?Utf-8?B?UGF0cmljay5PLklnZQ==?=
    May 13, 2005
  4. hellstriangles
    Replies:
    0
    Views:
    368
    hellstriangles
    Dec 19, 2005
  5. Ahmed El Lakani
    Replies:
    2
    Views:
    189
    Ahmed El Lakani
    May 23, 2004
Loading...

Share This Page