Visual Studio Web Server Error With New Project

Discussion in 'ASP .Net' started by Don Miller, Nov 18, 2003.

  1. Don Miller

    Don Miller Guest

    On a new install of Visual Studio, it worked most of the day, then I did
    something (deleted a web folder??? or files) and now when I try to create a
    new project (New Project->ASP.NET Web application I get an error "The Web
    server reported the following error when attempting to create or open the
    project at the URL http://localhost/WebApplication1 Internal Server Error
    HTTP 1.1 500 Internal Server Error".

    I deleted the folder WebApplication1 and apparently it doesn't recognize my
    localhost server???? I tried using repairing VS 2003 it kranked for about a
    half hour and the same thing happens.

    Does anyone know what would cause this error or how to fix it? It seems to
    not find the web server (IIS 5.0 on Win2K).

    Thanks.
     
    Don Miller, Nov 18, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. This could be caused by a number of things. There is a discussion here that
    presents several solutions:

    http://www.mastercsharp.com/India/Forums/ShowPost.aspx?PostID=700



    --
    Chris Jackson
    Software Engineer
    Microsoft MVP - Windows Shell/UI
    Windows XP Associate Expert
    --
    More people read the newsgroups than read my email.
    Reply to the newsgroup for a faster response.
    (Control-G using Outlook Express)
    --

    "Don Miller" <> wrote in message
    news:%...
    > On a new install of Visual Studio, it worked most of the day, then I did
    > something (deleted a web folder??? or files) and now when I try to create

    a
    > new project (New Project->ASP.NET Web application I get an error "The Web
    > server reported the following error when attempting to create or open the
    > project at the URL http://localhost/WebApplication1 Internal Server Error
    > HTTP 1.1 500 Internal Server Error".
    >
    > I deleted the folder WebApplication1 and apparently it doesn't recognize

    my
    > localhost server???? I tried using repairing VS 2003 it kranked for about

    a
    > half hour and the same thing happens.
    >
    > Does anyone know what would cause this error or how to fix it? It seems to
    > not find the web server (IIS 5.0 on Win2K).
    >
    > Thanks.
    >
    >
     
    Chris Jackson, Nov 18, 2003
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. wh
    Replies:
    2
    Views:
    606
    Cowboy \(Gregory A. Beamer\)
    Jan 16, 2004
  2. Thirumalai
    Replies:
    0
    Views:
    763
    Thirumalai
    May 22, 2006
  3. rockdale
    Replies:
    1
    Views:
    703
    Juan T. Llibre
    Aug 23, 2006
  4. xman
    Replies:
    0
    Views:
    585
  5. xman
    Replies:
    1
    Views:
    668
    Victor Bazarov
    Aug 17, 2005
Loading...

Share This Page