Web application

Discussion in 'ASP .Net Web Controls' started by Iouri, Jan 23, 2004.

  1. Iouri

    Iouri Guest

    None of the controlls is displayed in the browser
    Does any one knows what is the problem and how to fix it

    Thank you.
    Iouri, Jan 23, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Iouri

    Gerald Klein Guest

    If your accessing this corrctly from you webserver I would guess that the
    FrameWork did not install the Isapi library associations correctly


    "Iouri" <> wrote in message
    news:...
    > None of the controlls is displayed in the browser.
    > Does any one knows what is the problem and how to fix it.
    >
    > Thank you.
    Gerald Klein, Jan 23, 2004
    #2
    1. Advertising

  3. Try the command line aspnet_regiis.exe application (specify /? for help)

    --
    Victor Garcia Aprea
    Microsoft MVP | ASP.NET
    Looking for insights on ASP.NET? Read my blog:
    http://obies.com/vga/blog.aspx

    To contact me remove 'NOSPAM'. Please post all questions to the newsgroup
    "Iouri" <> wrote in message
    news:...
    > None of the controlls is displayed in the browser.
    > Does any one knows what is the problem and how to fix it.
    >
    > Thank you.
    Victor Garcia Aprea [MVP], Jan 24, 2004
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Sean
    Replies:
    2
    Views:
    470
  2. Guest
    Replies:
    1
    Views:
    2,421
    Alvin Bruney
    Nov 2, 2003
  3. Amaryllis
    Replies:
    1
    Views:
    519
    Mark Rae
    Aug 10, 2004
  4. Lloyd Sheen
    Replies:
    1
    Views:
    322
    Lloyd Sheen
    Nov 15, 2007
  5. Andy B
    Replies:
    0
    Views:
    274
    Andy B
    Aug 13, 2008
Loading...

Share This Page