Web control is not accesable - sometimes

Discussion in 'ASP .Net Web Controls' started by denhoffk, Nov 1, 2007.

  1. denhoffk

    denhoffk Guest

    I have a Webcontrol that is not accesable sometimes on another page code
    behind cs file. When I run debug it will fail to build and says that I may
    lack a reference to the control. I know it works because when I run on my
    IIS the page works fine and I did have it working for a short while one time
    in debug until I made a change to the code. I have tried to duplicate the
    method I used to get it working but I haven't been successful.

    I'm not sure if it has anything to do with it but the Webcontrol uses an
    assembly and another webcontrol.

    Any help would be appreciated.


    --
    Kurt
     
    denhoffk, Nov 1, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Nehmo Sergheyev
    Replies:
    1
    Views:
    527
    Andrew Urquhart
    May 9, 2004
  2. Marcin Vorbrodt

    ::std sometimes needed, sometimes not

    Marcin Vorbrodt, Sep 16, 2003, in forum: C++
    Replies:
    24
    Views:
    804
    Jerry Coffin
    Sep 17, 2003
  3. Replies:
    1
    Views:
    527
    gkelly
    Nov 29, 2006
  4. paul reed

    Custom Control Width sometimes has a value...sometimes doesn't

    paul reed, Feb 17, 2004, in forum: ASP .Net Building Controls
    Replies:
    8
    Views:
    158
    Jeffrey Tan[MSFT]
    Feb 21, 2004
  5. Kamyk
    Replies:
    2
    Views:
    199
    Thomas 'PointedEars' Lahn
    May 8, 2005
Loading...

Share This Page