why i can't add web reference

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by xjbsky, Aug 28, 2004.

  1. xjbsky

    xjbsky Guest

    I create a web service and a asp.net application. Both work well. but i can't
    add a web reference to the web service in my asp.net application. I get a
    error.

    download “http://localhost/ASPNET/WSTestSvr/Service1.asmx†error.
    due to HTTP 400, bad request.

    my OS is windows 2003, and VS.net 2003

    can you help me?
     
    xjbsky, Aug 28, 2004
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Joe
    Replies:
    0
    Views:
    508
  2. Alexander Walker

    I can't add a Web Reference

    Alexander Walker, Feb 2, 2006, in forum: ASP .Net
    Replies:
    4
    Views:
    3,513
    tremmorkeep
    Dec 15, 2007
  3. Mr. SweatyFinger

    why why why why why

    Mr. SweatyFinger, Nov 28, 2006, in forum: ASP .Net
    Replies:
    4
    Views:
    1,373
    Mark Rae
    Dec 21, 2006
  4. Mr. SweatyFinger
    Replies:
    2
    Views:
    2,842
    Smokey Grindel
    Dec 2, 2006
  5. Annie
    Replies:
    1
    Views:
    676
    Jan Tielens
    Feb 4, 2004
  6. MikeL

    Can't add Web Reference if using HTTPS

    MikeL, Feb 16, 2005, in forum: ASP .Net Web Services
    Replies:
    4
    Views:
    206
    Keenan Newton
    Feb 17, 2005
  7. Deep Mehta via .NET 247
    Replies:
    2
    Views:
    674
    Dave A
    May 31, 2005
  8. Alexander Walker

    I can't add a Web Reference

    Alexander Walker, Feb 2, 2006, in forum: ASP .Net Web Services
    Replies:
    6
    Views:
    416
    Steven Cheng[MSFT]
    Feb 6, 2006
Loading...