Windows Service problem

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by Stuart Nathan, Apr 23, 2006.

  1. I have a windows service that has a timer that checks if an application is
    running and then tries using GetObject to attach to that application in
    order to read its object model and get hold of some of its properties,
    except that I can't.
    I assume this has to do with operating in different spaces.

    I then wrote an application, which works,
    and so I then got my service to run this application, which I assumed ran in
    the correct space.
    This application loads, but the application now shows that GetObject returns
    an error

    So how do I do this?
    Stuart Nathan, Apr 23, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?c2h5YW0=?=
    Replies:
    2
    Views:
    694
    =?Utf-8?B?c2h5YW0=?=
    May 22, 2006
  2. prowyh
    Replies:
    0
    Views:
    307
    prowyh
    Nov 16, 2007
  3. Billy Zhang
    Replies:
    7
    Views:
    1,150
    Steven Cheng [MSFT]
    Jul 31, 2008
  4. tshad

    Windows Service Service name

    tshad, Oct 14, 2009, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    402
    Mr. Arnold
    Oct 15, 2009
  5. Replies:
    1
    Views:
    226
    Joe Kaplan \(MVP - ADSI\)
    Jun 14, 2006
Loading...

Share This Page