WSE910 error + timeToleranceInSeconds setting not affecting anythi

Discussion in 'ASP .Net' started by =?Utf-8?B?cGF0cmlja2RyZA==?=, Oct 11, 2007.

  1. Hi everyone!

    I have the above error wse910 with my web service when the client's pc is 3
    minutes or so out of sync!

    (If I set that pc to a smaller value, it DOES work!!!)

    Actually it's this one:
    WSE910: An error happened during the processing of a response message, and
    you can find the error in the inner exception. You can also find the
    response message in the Response property.

    Doing a search I found that I should set timeToleranceInSeconds setting in
    both the server and the client, I have done so,
    but nothing changes, still that error!

    Please, can somebody help me out with this?
    What should I do about that syncronization issue?

    Thanks in advance!
     
    =?Utf-8?B?cGF0cmlja2RyZA==?=, Oct 11, 2007
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Kat
    Replies:
    5
    Views:
    1,830
  2. Joël

    WSE910 and WSE2005 errors

    Joël, Jan 25, 2006, in forum: ASP .Net Web Services
    Replies:
    0
    Views:
    422
    Joël
    Jan 25, 2006
  3. Asaf

    WSE3 & Error WSE910?

    Asaf, Apr 3, 2006, in forum: ASP .Net Web Services
    Replies:
    7
    Views:
    780
    Steven Cheng[MSFT]
    Apr 7, 2006
  4. Francis Hwang
    Replies:
    1
    Views:
    118
  5. Nick Tew
    Replies:
    1
    Views:
    100
    Fabian
    Jan 5, 2004
Loading...

Share This Page