XML-Encoding problems

Discussion in 'ASP General' started by Philipp Lenssen, Nov 21, 2003.

  1. I'm using ASP to load an XML file. German Umlaute work fine all the
    time (I use <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> so they
    should). Except this time where I add a text to a child which I then
    fill with text which contains an "รค". The ASP-error is:
    "An Invalid character was found in text content."
    (Or I believe that's the English translation, I get a German one, as
    I'm on a German system.)

    I read something about this error however even some suggested fixed
    don't work. I installed the latest MSXML (4) and use
    "Msxml2.DOMDocument.4.0" for server-createObject.

    Actually all I want to do is save some text coming from a textarea back
    into a little file.

    Any help appreciated.
     
    Philipp Lenssen, Nov 21, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Hardy Wang

    Encoding.Default and Encoding.UTF8

    Hardy Wang, Jun 8, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    5
    Views:
    19,052
    Jon Skeet [C# MVP]
    Jun 9, 2004
  2. Replies:
    1
    Views:
    23,572
    Real Gagnon
    Oct 8, 2004
  3. Iain
    Replies:
    2
    Views:
    690
  4. kellner
    Replies:
    0
    Views:
    893
    kellner
    Jul 23, 2006
  5. Iain
    Replies:
    1
    Views:
    163
    Martin Honnen
    Dec 15, 2003
Loading...

Share This Page