Can someone help me please with event machine?

Discussion in 'Ruby' started by Marc Lee, Oct 1, 2009.

  1. Marc Lee

    Marc Lee Guest

    I'm getting an error with event machine, being unable to connect to the
    server.. I'm using the AMQP gem.

    tcp_connect: inp=0xba201f8 err=EADDRINUSE


    /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/eventmachine.rb:811:in
    `connect_server': no connection (RuntimeError)
    from
    /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/eventmachine.rb:811:in
    `reconnect'
    from
    /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/amqp-0.6.0/lib/amqp/client.rb:172:in
    `reconnect'
    from
    /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/amqp-0.6.0/lib/amqp/client.rb:85:in
    `call'
    from
    /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/amqp-0.6.0/lib/amqp/client.rb:85:in
    `unbind'
    from
    /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/eventmachine.rb:995:in
    `call'
    from
    /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/eventmachine.rb:995:in
    `run_deferred_callbacks'
    from
    /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/eventmachine.rb:995:in
    `times'
    from
    /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/eventmachine.rb:995:in
    `run_deferred_callbacks'
    from
    /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/eventmachine.rb:242:in
    `run_machine'
    from
    /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/eventmachine.rb:242:in
    `run'
    from
    /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/amqp-0.6.0/lib/amqp.rb:81:in
    `start'


    Thanks... It's stumped me and my mates on this one.

    Cheers
    --
    Posted via http://www.ruby-forum.com/.
     
    Marc Lee, Oct 1, 2009
    #1
    1. Advertising

  2. Marc Lee

    Glen Holcomb Guest

    On Wed, Sep 30, 2009 at 8:59 PM, Marc Lee <> wrote:

    > I'm getting an error with event machine, being unable to connect to the
    > server.. I'm using the AMQP gem.
    >
    > tcp_connect: inp=3D0xba201f8 err=3DEADDRINUSE
    >
    >
    >
    > /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/even=

    tmachine.rb:811:in
    > `connect_server': no connection (RuntimeError)
    > from
    >
    > /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/even=

    tmachine.rb:811:in
    > `reconnect'
    > from
    >
    > /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/amqp-0.6.0/lib/amqp/client.r=

    b:172:in
    > `reconnect'
    > from
    >
    > /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/amqp-0.6.0/lib/amqp/client.r=

    b:85:in
    > `call'
    > from
    >
    > /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/amqp-0.6.0/lib/amqp/client.r=

    b:85:in
    > `unbind'
    > from
    >
    > /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/even=

    tmachine.rb:995:in
    > `call'
    > from
    >
    > /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/even=

    tmachine.rb:995:in
    > `run_deferred_callbacks'
    > from
    >
    > /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/even=

    tmachine.rb:995:in
    > `times'
    > from
    >
    > /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/even=

    tmachine.rb:995:in
    > `run_deferred_callbacks'
    > from
    >
    > /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/even=

    tmachine.rb:242:in
    > `run_machine'
    > from
    >
    > /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/eventmachine-0.12.8/lib/even=

    tmachine.rb:242:in
    > `run'
    > from
    > /Users/maleko/workspace/geo/vendor/gems/gems/amqp-0.6.0/lib/amqp.rb:81:in
    > `start'
    >
    >
    > Thanks... It's stumped me and my mates on this one.
    >
    > Cheers
    > --
    > Posted via http://www.ruby-forum.com/.
    >
    >

    Off the top of my head I would say the EADDRINUSE is saying it couldn't bin=
    d
    to the socket. Is your application running with the proper permissions? I=
    s
    there anything else running that is bound to that port already?

    --=20
    "Hey brother Christian with your high and mighty errand, Your actions speak
    so loud, I can=92t hear a word you=92re saying."

    -Greg Graffin (Bad Religion)
     
    Glen Holcomb, Oct 1, 2009
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Teep
    Replies:
    7
    Views:
    463
    Ossewa
    Jul 27, 2006
  2. =?Utf-8?B?U2FuZHk=?=

    Help!! Can someone please check my code?

    =?Utf-8?B?U2FuZHk=?=, Apr 7, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    8
    Views:
    794
    =?Utf-8?B?U2FuZHk=?=
    Apr 9, 2005
  3. KK
    Replies:
    2
    Views:
    711
    Big Brian
    Oct 14, 2003
  4. shapper
    Replies:
    0
    Views:
    358
    shapper
    Dec 18, 2007
  5. Matty Sarro
    Replies:
    3
    Views:
    338
Loading...

Share This Page