IMG tag not showing up in SSI

Discussion in 'HTML' started by DollarBill, Nov 24, 2003.

  1. DollarBill

    DollarBill Guest

    I just updated an SSI on a site. When I changed the name of the image file
    and uploaded the new include page and the image file, the server no longer
    recognized the img tag.

    Let me be more clear, the tag was being stripped completely. It didn't even
    show up in the source. I know it's there. When I "view" from ws_ftp, the
    tag is there. It's when I load the page and "View/Source" with Opera, it's
    gone.

    The img tag was this:
    <img src="/images/banner.jpg" alt="blah">

    When I changed the tag and the image name to:
    <img src="/images/logo_banner.jpg" alt="blah">

    It worked.

    Is this some strange or am I missing something here? Honest to Godot, it
    happened this way!!

    -Bill
    DollarBill, Nov 24, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. DollarBill

    Sid Ismail Guest

    On Sun, 23 Nov 2003 19:15:01 -0500, "DollarBill"
    <> wrote:

    : I just updated an SSI on a site. When I changed the name of the image file
    : and uploaded the new include page and the image file, the server no longer
    : recognized the img tag.
    :
    : Let me be more clear, the tag was being stripped completely. It didn't even
    : show up in the source. I know it's there. When I "view" from ws_ftp, the
    : tag is there. It's when I load the page and "View/Source" with Opera, it's
    : gone.
    :
    : The img tag was this:
    : <img src="/images/banner.jpg" alt="blah">
    :
    : When I changed the tag and the image name to:
    : <img src="/images/logo_banner.jpg" alt="blah">
    :
    : It worked.
    :
    : Is this some strange or am I missing something here? Honest to Godot, it
    : happened this way!!


    Do you have an exorcist in your area?

    Sid
    Sid Ismail, Nov 25, 2003
    #2
    1. Advertising

  3. DollarBill

    DollarBill Guest

    "Sid Ismail" <> wrote in message
    news:...
    > On Sun, 23 Nov 2003 19:15:01 -0500, "DollarBill"
    > <> wrote:
    >
    > : I just updated an SSI on a site. When I changed the name of the image

    file
    > : and uploaded the new include page and the image file, the server no

    longer
    > : recognized the img tag.
    > :
    > : Let me be more clear, the tag was being stripped completely. It didn't

    even
    > : show up in the source. I know it's there. When I "view" from ws_ftp,

    the
    > : tag is there. It's when I load the page and "View/Source" with Opera,

    it's
    > : gone.
    > :
    > : The img tag was this:
    > : <img src="/images/banner.jpg" alt="blah">
    > :
    > : When I changed the tag and the image name to:
    > : <img src="/images/logo_banner.jpg" alt="blah">
    > :
    > : It worked.
    > :
    > : Is this some strange or am I missing something here? Honest to Godot,

    it
    > : happened this way!!
    >
    >
    > Do you have an exorcist in your area?


    Good point!! I'm going to try changing the image name to something else and
    see what happens. After I changed the name to logo_banner, I changed it
    back just in case maybe there was some hidden character in the tag. Same
    result, tag disappears.

    Is Rod Serling in the house?
    DollarBill, Nov 25, 2003
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. news.austin.rr.com

    how to download img from html img tag

    news.austin.rr.com, Apr 27, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    494
    Steve C. Orr [MVP, MCSD]
    Apr 27, 2005
  2. shruds
    Replies:
    1
    Views:
    707
    John C. Bollinger
    Jan 27, 2006
  3. Philipp Lenssen

    Problem: <img></img>

    Philipp Lenssen, Jun 27, 2005, in forum: XML
    Replies:
    15
    Views:
    730
    David Håsäther
    Jul 3, 2005
  4. Jopek
    Replies:
    7
    Views:
    379
    dorayme
    Apr 26, 2009
  5. Replies:
    7
    Views:
    158
    Tad McClellan
    Jun 22, 2006
Loading...

Share This Page