issues with deploying cf app

Discussion in 'ASP .Net Mobile' started by almoendale, Jul 21, 2004.

  1. almoendale

    almoendale Guest

    http://www.dotnet247.com/247referen...w.opennetcf.org/Forums/topic.asp?TOPIC_ID=305

    has a pretty good overview of my problem. I think it all started with the
    latest XP Service Pack 2 RC2 (2162) that did something with subnetted
    devices such as my Axim X5. When docked, and having run the
    SDAuthUtilDevice.EXE utility, I am told the device IP is 192.168.55.101 and
    I key this IP into the SDAuth.exe utility on the VS.Net 2003. However... I
    get the following error:

    "Device IP address not found. Run the device component of this utility to
    find the IP address of the device. System.Net.Sockets.SocketException: No
    connection could be made because the target machine actively refused it at
    System.Net.Sockets.Socket.Connect(EndPoint remoteEP) at
    Microsoft.SDAuthUtil.Form1.DoConnect()"

    Now at
    http://msdn.microsoft.com/library/d...tml/grfUsingEmulatorInSmartDeviceProjects.asp
    there is the hint that reinstallation of the CF pieces of VS.Net2003 would
    help, but, as you gentle readers might be guessing by now, it did not. Also
    mentioned in the various google searches turned up by a word search was the
    possibility the the "ProxyKeys" subkeys of the registry might be corrupted;
    of course, they are not.


    Not much left at this point except to post this to the VS.Net groups and/or
    XPSp2 (on the offchance this is where my problems started). It (SP2) clearly
    doesn't much like or trust the fleshware on the other side of the keyboard
    from it.


    TIA,
    Alex
    almoendale, Jul 21, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. First, this is a wrong newsgroup. Second, I am able to run/debug things on
    an SP2 machine, so the problem must lie elsewhere. Now, for the bad news, I
    have a problem like the one you describe on yet another machine (SP2 as
    well) and was not able to figure it out so far.

    If you move this discussion to .compactframework NG, perhaps the hive mind
    will be able to figure something out

    --
    Alex Feinman
    ---
    Visit http://www.opennetcf.org
    "almoendale" <> wrote in message
    news:...
    >

    http://www.dotnet247.com/247referen...w.opennetcf.org/Forums/topic.asp?TOPIC_ID=305
    >
    > has a pretty good overview of my problem. I think it all started with the
    > latest XP Service Pack 2 RC2 (2162) that did something with subnetted
    > devices such as my Axim X5. When docked, and having run the
    > SDAuthUtilDevice.EXE utility, I am told the device IP is 192.168.55.101

    and
    > I key this IP into the SDAuth.exe utility on the VS.Net 2003. However... I
    > get the following error:
    >
    > "Device IP address not found. Run the device component of this utility to
    > find the IP address of the device. System.Net.Sockets.SocketException: No
    > connection could be made because the target machine actively refused it at
    > System.Net.Sockets.Socket.Connect(EndPoint remoteEP) at
    > Microsoft.SDAuthUtil.Form1.DoConnect()"
    >
    > Now at
    >

    http://msdn.microsoft.com/library/d...tml/grfUsingEmulatorInSmartDeviceProjects.asp
    > there is the hint that reinstallation of the CF pieces of VS.Net2003 would
    > help, but, as you gentle readers might be guessing by now, it did not.

    Also
    > mentioned in the various google searches turned up by a word search was

    the
    > possibility the the "ProxyKeys" subkeys of the registry might be

    corrupted;
    > of course, they are not.
    >
    >
    > Not much left at this point except to post this to the VS.Net groups

    and/or
    > XPSp2 (on the offchance this is where my problems started). It (SP2)

    clearly
    > doesn't much like or trust the fleshware on the other side of the keyboard
    > from it.
    >
    >
    > TIA,
    > Alex
    >
    >
    Alex Feinman [MVP], Jul 21, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Alvin Bruney

    Re: Errors Deploying Web App

    Alvin Bruney, Jun 26, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    450
  2. Frank Drebin

    Re: deploying my asp.net app

    Frank Drebin, Aug 23, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    5
    Views:
    405
    Frank Drebin
    Aug 26, 2003
  3. =?Utf-8?B?VG9tIE4=?=

    deploying and re-deploying ASP.Net applications

    =?Utf-8?B?VG9tIE4=?=, Feb 4, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    376
    =?Utf-8?B?VG9tIE4=?=
    Feb 4, 2004
  4. KUMAR
    Replies:
    0
    Views:
    350
    KUMAR
    Aug 13, 2004
  5. Kalem
    Replies:
    2
    Views:
    103
    Kalem
    Jan 12, 2005
Loading...

Share This Page