Problem with warbler

Discussion in 'Ruby' started by Bahaw Anyone, Oct 16, 2008.

  1. Bahaw Anyone

    Bahaw Anyone Guest

    I am using jruby 1.1.4 and installed warbler 0.9.11 in Windows XP. When
    I run jruby -S warble war, I always get this. It fails when rake
    reaches the target war:jar. I checked my JAVA_HOME and I can run jar
    command in a command line.

    ** Execute war:jar
    jar cf shoplet.war -C tmp/war .
    /usr/bin/sh: call: command not found
    rake aborted!
    Command failed with status (127): [jar cf shoplet.war -C tmp/war ....]
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:971:in `sh'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:984:in
    `call'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:984:in `sh'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:1076:in
    `sh'
    D:/workspace/shoplet/vendor/plugins/warbler-0.9.11/tasks/../lib/warbler/task.rb:
    174:in `define_jar_task'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:617:in
    `call'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:617:in
    `execute'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:612:in
    `each'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:612:in
    `execute'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:578:in
    `invoke_with
    _call_chain'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/1.8/monitor.rb:191:in `mon_synchronize'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:571:in
    `invoke_with
    _call_chain'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:588:in
    `invoke_prer
    equisites'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:585:in
    `each'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:585:in
    `invoke_prer
    equisites'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:577:in
    `invoke_with
    _call_chain'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/1.8/monitor.rb:191:in `mon_synchronize'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:571:in
    `invoke_with
    _call_chain'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:564:in
    `invoke'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:2019:in
    `invoke_tas
    k'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:1997:in
    `top_level'

    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:1997:in
    `each'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:1997:in
    `top_level'

    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:2036:in
    `standard_e
    xception_handling'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:1991:in
    `top_level'

    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:1970:in
    `run'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:2036:in
    `standard_e
    xception_handling'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/lib/rake.rb:1967:in
    `run'
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/bin/rake:31
    D:/jruby-1.1.4/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.3/bin/rake:19:in `load'
    d:\jruby-1.1.4\bin\rake:19
    --
    Posted via http://www.ruby-forum.com/.
    Bahaw Anyone, Oct 16, 2008
    #1
    1. Advertising

  2. Bahaw Anyone

    Bahaw Anyone Guest

    Bahaw Anyone, Oct 16, 2008
    #2
    1. Advertising

  3. Bahaw Anyone

    Bahaw Anyone Guest

    Bahaw Anyone wrote:
    > Btw, I am using JDK 1.5.


    I think I have solve the problem with conflicting rake versions. I can
    build the war now, but when deployed in Tomcat, it is asking for
    RAILS_GEM_VERSION.
    --
    Posted via http://www.ruby-forum.com/.
    Bahaw Anyone, Oct 16, 2008
    #3
  4. Bahaw Anyone

    Bahaw Anyone Guest

    Bahaw Anyone wrote:
    > Bahaw Anyone wrote:
    >> Btw, I am using JDK 1.5.

    >
    > I think I have solve the problem with conflicting rake versions. I can
    > build the war now, but when deployed in Tomcat, it is asking for
    > RAILS_GEM_VERSION.


    This is what I get when I run Tomcat. My app was running in Mongrel and
    I'm sure I'm using Rails 2.1.1.

    Missing the Rails 2.1.1 gem. Please `gem install -v=2.1.1 rails`, update
    your RA
    ILS_GEM_VERSION setting in config/environment.rb for the Rails version
    you do ha
    ve installed, or comment out RAILS_GEM_VERSION to use the latest version
    install
    ed.
    --
    Posted via http://www.ruby-forum.com/.
    Bahaw Anyone, Oct 16, 2008
    #4
  5. Bahaw Anyone

    Nick Sieger Guest

    On Thu, Oct 16, 2008 at 12:20 PM, Bahaw Anyone <> wrote:
    > Bahaw Anyone wrote:
    >> Bahaw Anyone wrote:
    >>> Btw, I am using JDK 1.5.

    >>
    >> I think I have solve the problem with conflicting rake versions. I can
    >> build the war now, but when deployed in Tomcat, it is asking for
    >> RAILS_GEM_VERSION.

    >
    > This is what I get when I run Tomcat. My app was running in Mongrel and
    > I'm sure I'm using Rails 2.1.1.
    >
    > Missing the Rails 2.1.1 gem. Please `gem install -v=2.1.1 rails`, update
    > your RA
    > ILS_GEM_VERSION setting in config/environment.rb for the Rails version
    > you do ha
    > ve installed, or comment out RAILS_GEM_VERSION to use the latest version
    > install
    > ed.


    Can you check if the Rails gem was included in your war file by doing
    "jar tf myapp.war | grep rails" or similar? Also, feel free to stop by
    the jruby lists to troubleshoot the problem further.

    Regards,
    /Nick
    Nick Sieger, Oct 16, 2008
    #5
  6. Bahaw Anyone

    Bahaw Anyone Guest

    Nick Sieger wrote:
    > On Thu, Oct 16, 2008 at 12:20 PM, Bahaw Anyone <> wrote:
    >>
    >> Missing the Rails 2.1.1 gem. Please `gem install -v=2.1.1 rails`, update
    >> your RA
    >> ILS_GEM_VERSION setting in config/environment.rb for the Rails version
    >> you do ha
    >> ve installed, or comment out RAILS_GEM_VERSION to use the latest version
    >> install
    >> ed.

    >
    > Can you check if the Rails gem was included in your war file by doing
    > "jar tf myapp.war | grep rails" or similar? Also, feel free to stop by
    > the jruby lists to troubleshoot the problem further.
    >
    > Regards,
    > /Nick


    Nick, thanks for the reply.
    I tried that command, this is what I got.

    $ jar tf shoplet.war | grep rails
    images/rails.png
    WEB-INF/config/initializers/new_rails_defaults.rb

    I create my war using jruby -S warble war command.

    Also, below what I got from my log file which I think is related to this
    bug - http://www.nabble.com/Jruby-Tomcat-error-td17662084.html and
    http://jira.codehaus.org/browse/JRUBY-2507

    Appreciate the help.

    ======================

    SEVERE: Exception caught
    org.jruby.rack.RackInitializationException: exit
    from d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:38:in `run'
    from
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails_boot.rb:20:in
    `run'
    from d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:11:in `boot!'
    from d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:109
    from d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:11:in `require'
    from d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/environment.rb:11
    from d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/environment.rb:29:in
    `load'
    from
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails.rb:29:in
    `load_environment'
    from
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails.rb:152:in
    `new'
    from <script>:3
    from
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/builder.rb:22:in
    `instance_eval'
    from
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/builder.rb:22:in
    `initialize'
    from <script>:3

    at
    org.jruby.rack.DefaultRackApplicationFactory$4.init(DefaultRackApplicationFactory.java:154)
    at
    org.jruby.rack.DefaultRackApplicationFactory.getApplication(DefaultRackApplicationFactory.java:53)
    at
    org.jruby.rack.PoolingRackApplicationFactory.getApplication(PoolingRackApplicationFactory.java:92)
    at
    org.jruby.rack.DefaultRackDispatcher.process(DefaultRackDispatcher.java:31)
    at org.jruby.rack.RackFilter.doFilter(RackFilter.java:51)
    at
    org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
    at
    org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
    at
    org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
    at
    org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
    at
    org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
    at
    org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
    at
    org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
    at
    org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
    at
    org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:845)
    at
    org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.process(Http11Protocol.java:583)
    at
    org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
    Caused by: org.jruby.exceptions.RaiseException
    at
    Rails::GemBoot.load_rails_gem(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:53)
    at
    Rails::GemBoot.load_initializer(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:38)
    at
    Rails::Boot.run(file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails_boot.rb:20)
    at
    Rails::BootHook.run(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:11)
    at
    #<Class:01x18a2977>.boot!(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:109)
    at
    (unknown).(unknown)(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:11)
    at
    Kernel.require(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/environment.rb:11)
    at
    (unknown).(unknown)(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/environment.rb:29)
    at
    Kernel.load(file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails.rb:29)
    at
    JRuby::Rack::RailsServletHelper.load_environment(file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails.rb:152)
    at #<Class:01x46136>.new(<script>:3)
    at
    (unknown).(unknown)(file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/builder.rb:22)
    at
    Kernel.instance_eval(file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/builder.rb:22)
    at
    Kernel.instance_eval(file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/builder.rb:22)
    at Rack::Builder.initialize(<script>:3)
    at (unknown).(unknown):)1)
    Oct 17, 2008 1:45:08 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
    SEVERE: Exception caught
    org.jruby.rack.RackInitializationException: exit
    from d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:38:in `run'
    from
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails_boot.rb:20:in
    `run'
    from d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:11:in `boot!'
    from d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:109
    from d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:11:in `require'
    from d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/environment.rb:11
    from d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/environment.rb:29:in
    `load'
    from
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails.rb:29:in
    `load_environment'
    from
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails.rb:152:in
    `new'
    from <script>:3
    from
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/builder.rb:22:in
    `instance_eval'
    from
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/builder.rb:22:in
    `initialize'
    from <script>:3

    at
    org.jruby.rack.DefaultRackApplicationFactory$4.init(DefaultRackApplicationFactory.java:154)
    at
    org.jruby.rack.DefaultRackApplicationFactory.getApplication(DefaultRackApplicationFactory.java:53)
    at
    org.jruby.rack.PoolingRackApplicationFactory.getApplication(PoolingRackApplicationFactory.java:92)
    at
    org.jruby.rack.DefaultRackDispatcher.process(DefaultRackDispatcher.java:31)
    at org.jruby.rack.RackFilter.doFilter(RackFilter.java:51)
    at
    org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
    at
    org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
    at
    org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
    at
    org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
    at
    org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
    at
    org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
    at
    org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
    at
    org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
    at
    org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:845)
    at
    org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.process(Http11Protocol.java:583)
    at
    org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
    Caused by: org.jruby.exceptions.RaiseException
    at
    Rails::GemBoot.load_rails_gem(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:53)
    at
    Rails::GemBoot.load_initializer(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:38)
    at
    Rails::Boot.run(file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails_boot.rb:20)
    at
    Rails::BootHook.run(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:11)
    at
    #<Class:01x7ab89d>.boot!(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:109)
    at
    (unknown).(unknown)(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/boot.rb:11)
    at
    Kernel.require(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/environment.rb:11)
    at
    (unknown).(unknown)(d:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/config/environment.rb:29)
    at
    Kernel.load(file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails.rb:29)
    at
    JRuby::Rack::RailsServletHelper.load_environment(file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails.rb:152)
    at #<Class:01xfe8c4>.new(<script>:3)
    at
    (unknown).(unknown)(file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/builder.rb:22)
    at
    Kernel.instance_eval(file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/builder.rb:22)
    at
    Kernel.instance_eval(file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/builder.rb:22)
    at Rack::Builder.initialize(<script>:3)
    at (unknown).(unknown):)1)


    --
    Posted via http://www.ruby-forum.com/.
    Bahaw Anyone, Oct 16, 2008
    #6
  7. Bahaw Anyone

    Bahaw Anyone Guest

    Ok I think I was to sort it out after all. I tried freezing rails and
    it was included now in the war file. I was able to see the application
    running in Tomcat at last! However, I have encountered some issues when
    I clicked on About your environment link
    (http://localhost:8080/shoplet/rails/info/properties). I got the ff:
    exception.

    ActionController::RoutingError (No route matches
    "/rails/info/properties" with {:method=>:get}):
    /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/routing/recognition_optimisation.rb:67:in
    `recognize_path'
    /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/routing/route_set.rb:384:in
    `recognize'
    /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:148:in
    `handle_request'
    /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:107:in
    `dispatch'
    /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:104:in
    `dispatch'
    /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:120:in
    `dispatch_cgi'
    /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:35:in
    `dispatch'
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/adapter/rails.rb:37:in
    `serve_rails'
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/adapter/rails.rb:44:in
    `call'
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails.rb:145:in
    `call'
    file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/handler/servlet.rb:17:in
    `call'
    <script>:3

    --
    Posted via http://www.ruby-forum.com/.
    Bahaw Anyone, Oct 17, 2008
    #7
  8. Bahaw Anyone

    Nick Sieger Guest

    This is a known issue -- for some reason the /rails/info/properties
    route is not getting set up from within the war environment.

    /Nick

    On Fri, Oct 17, 2008 at 5:53 AM, Bahaw Anyone <> wrote:
    > Ok I think I was to sort it out after all. I tried freezing rails and
    > it was included now in the war file. I was able to see the application
    > running in Tomcat at last! However, I have encountered some issues when
    > I clicked on About your environment link
    > (http://localhost:8080/shoplet/rails/info/properties). I got the ff:
    > exception.
    >
    > ActionController::RoutingError (No route matches
    > "/rails/info/properties" with {:method=>:get}):
    > /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/routing/recognition_optimisation.rb:67:in
    > `recognize_path'
    > /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/routing/route_set.rb:384:in
    > `recognize'
    > /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:148:in
    > `handle_request'
    > /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:107:in
    > `dispatch'
    > /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:104:in
    > `dispatch'
    > /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:120:in
    > `dispatch_cgi'
    > /vendor/rails/actionpack/lib/action_controller/dispatcher.rb:35:in
    > `dispatch'
    > file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/adapter/rails.rb:37:in
    > `serve_rails'
    > file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/adapter/rails.rb:44:in
    > `call'
    > file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/jruby/rack/rails.rb:145:in
    > `call'
    > file:/D:/tomcat/webapps/shoplet/WEB-INF/lib/jruby-rack-0.9.2.jar!/rack/handler/servlet.rb:17:in
    > `call'
    > <script>:3
    >
    > --
    > Posted via http://www.ruby-forum.com/.
    >
    >
    Nick Sieger, Oct 17, 2008
    #8
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Andreas Suurkuusk
    Replies:
    0
    Views:
    3,948
    Andreas Suurkuusk
    Jul 27, 2003
  2. Ted Miller
    Replies:
    0
    Views:
    5,135
    Ted Miller
    Sep 13, 2003
  3. Merek
    Replies:
    0
    Views:
    1,941
    Merek
    Dec 3, 2003
  4. Mike

    Problem problem problem :( Need Help

    Mike, May 7, 2004, in forum: ASP General
    Replies:
    2
    Views:
    528
    Bullschmidt
    May 11, 2004
  5. Thomas Kellerer

    Problem creating war file with warbler

    Thomas Kellerer, Mar 25, 2008, in forum: Ruby
    Replies:
    8
    Views:
    154
    Charles Oliver Nutter
    Apr 3, 2008
Loading...

Share This Page