Regular Expression validators NOT working, Required Field validators ARE working

Discussion in 'ASP .Net' started by Ratman, Sep 14, 2004.

  1. Ratman

    Ratman Guest

    Regular Expression validators NOT working, Required Field validators
    ARE working

    I have tried everything from moving the aspnet_client folder around
    from root to web application, making it a virtual directory, not
    making it a virtual directory. I am at a loss. I even uninstalled
    framework, reinstalled 1.0, then sp3, then 1.1, then sp1. Still no
    go. My code is simple, it used to work, the only thing I can think
    that I did since it has stopped is install XP SP2 (maybe since then,
    didn't really notice). Has anyone else had this issue and if so, what
    have you done to fix it. It is driving me mad! Thaks in advance, I
    will answer any questions about my configuration if need be.

    JDA
     
    Ratman, Sep 14, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. VSK
    Replies:
    2
    Views:
    2,305
  2. John .
    Replies:
    5
    Views:
    15,757
    Peter Blum
    Mar 23, 2005
  3. Sriram
    Replies:
    0
    Views:
    113
    Sriram
    Jun 2, 2004
  4. Sriram
    Replies:
    0
    Views:
    120
    Sriram
    Jun 1, 2004
  5. jr
    Replies:
    3
    Views:
    426
Loading...

Share This Page