Stored Procedure help

Discussion in 'ASP General' started by Mangler, Nov 7, 2007.

  1. Mangler

    Mangler Guest

    I have a SP on a page and its working fine, well it works. For some
    reason it looks like its getting executed twice and on the first time
    it inserts the default values and the second it inserts the correct
    values in the DB. Is it because i have another insert statment on the
    page? Im not sure what you need to be able to help/suggest something
    for me. Let me know what you may need.
    Mangler, Nov 7, 2007
    #1
    1. Advertising

  2. Mangler

    Mangler Guest

    On Nov 7, 12:57 pm, Mangler <> wrote:
    > I have a SP on a page and its working fine, well it works. For some
    > reason it looks like its getting executed twice and on the first time
    > it inserts the default values and the second it inserts the correct
    > values in the DB. Is it because i have another insert statment on the
    > page? Im not sure what you need to be able to help/suggest something
    > for me. Let me know what you may need.


    Please ignore me, i am having one of those days.... i figured it
    out :)
    Mangler, Nov 7, 2007
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. TJS
    Replies:
    4
    Views:
    2,121
  2. Jeff Thur
    Replies:
    2
    Views:
    1,031
    Guest
    Feb 7, 2005
  3. rob
    Replies:
    0
    Views:
    433
  4. rob
    Replies:
    0
    Views:
    335
  5. Mike P
    Replies:
    0
    Views:
    3,299
    Mike P
    Jun 19, 2006
Loading...

Share This Page