Webservice, SSL, X509 certificate

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by Jens Rügge, Dec 8, 2004.

  1. Jens Rügge

    Jens Rügge Guest

    Hi,
    i'm consuming a webservice over SSL (https) and additionally sending a X509
    client-certificate.
    On my Win2000 Prof. workstation i installed the certificate in the
    "Local-Machine" account, added the "aspnet_wp" user account to the
    "administrators" group to get the rights on certificates memory. And it runs
    perfect.

    The problem is, i cant reproduce this on another pc.
    I have tried on a Win2000 Server and also on another Win2000 Prof.
    Workstation with VS 1.0 installed.
    I also tried on another Win2000 Prof. Workstation with VS 1.1 Enterprise
    Developer installed.

    i hope someone has an idea.

    Jens Rügge
     
    Jens Rügge, Dec 8, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Replies:
    0
    Views:
    560
  2. Jesus Suarez

    PROBLEM CERTIFICATE X509

    Jesus Suarez, Aug 27, 2007, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    505
    Jesus Suarez
    Aug 27, 2007
  3. Replies:
    1
    Views:
    236
    Dominick Baier
    Sep 13, 2006
  4. Keyset does not exist X509Certificate

    Keyset does not exist at Microsoft.Web.Services.Security.X509.X509

    Keyset does not exist X509Certificate, Jun 12, 2004, in forum: ASP .Net Web Services
    Replies:
    0
    Views:
    214
    Keyset does not exist X509Certificate
    Jun 12, 2004
  5. Replies:
    0
    Views:
    173
Loading...

Share This Page