Collection Editor Issue

Discussion in 'ASP .Net Building Controls' started by Stanley, Jan 25, 2004.

  1. Stanley

    Stanley Guest

    I have a control that has a collection in it. In the designer the collection
    editor comes up fine and I can add items to the collection. But once I click
    on OK and then go back into the collection editor the Member side is blank
    and the Properties side shows the last item entered. For some reason it is
    not holding my collection properly. Anyone had this problem and come up with
    a solution for it?


    -Stanley
    Stanley, Jan 25, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Stanley

    Teemu Keiski Guest

    Perhaps my answer to your newer post helps.

    --
    Teemu Keiski
    MCP, Microsoft MVP (ASP.NET), AspInsiders member
    ASP.NET Forum Moderator, AspAlliance Columnist

    "Stanley" <> wrote in message
    news:...
    >I have a control that has a collection in it. In the designer the
    >collection
    > editor comes up fine and I can add items to the collection. But once I
    > click
    > on OK and then go back into the collection editor the Member side is blank
    > and the Properties side shows the last item entered. For some reason it is
    > not holding my collection properly. Anyone had this problem and come up
    > with
    > a solution for it?
    >
    >
    > -Stanley
    >
    >
    Teemu Keiski, Jan 26, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Stylus Studio
    Replies:
    0
    Views:
    621
    Stylus Studio
    Aug 3, 2004
  2. Dylan
    Replies:
    5
    Views:
    405
    Daniel T.
    Mar 22, 2005
  3. Øyvind Isaksen
    Replies:
    1
    Views:
    929
    Øyvind Isaksen
    May 18, 2007
  4. Replies:
    1
    Views:
    272
    Tim Dot NoSpam
    May 19, 2006
  5. KK

    ServerControl, Collection editor issue

    KK, Dec 20, 2005, in forum: ASP .Net Web Controls
    Replies:
    0
    Views:
    97
Loading...

Share This Page