googleapi problem

Discussion in 'HTML' started by richard, Apr 21, 2013.

  1. richard

    richard Guest

    http://mroldies.net/showtable.php?year=1960

    There is supposed to a table shown in the green block.
    Even if I put the PHP generated table into an html page entirely, with the
    youtube player, I get the same results.
    As soon as I remove the player, the table shows.

    How can I have both at the same time?
    richard, Apr 21, 2013
    #1
    1. Advertising

  2. richard

    richard Guest

    On Sat, 20 Apr 2013 19:34:34 -0400, richard wrote:

    > http://mroldies.net/showtable.php?year=1960
    >
    > There is supposed to a table shown in the green block.
    > Even if I put the PHP generated table into an html page entirely, with the
    > youtube player, I get the same results.
    > As soon as I remove the player, the table shows.
    >
    > How can I have both at the same time?


    Figured it out.
    Table was in the wrong container.
    richard, Apr 21, 2013
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Andreas Suurkuusk
    Replies:
    0
    Views:
    3,968
    Andreas Suurkuusk
    Jul 27, 2003
  2. Ted Miller
    Replies:
    0
    Views:
    5,149
    Ted Miller
    Sep 13, 2003
  3. Merek
    Replies:
    0
    Views:
    1,957
    Merek
    Dec 3, 2003
  4. Damo

    googleapi.jar

    Damo, Nov 12, 2006, in forum: Java
    Replies:
    0
    Views:
    957
  5. Mike

    Problem problem problem :( Need Help

    Mike, May 7, 2004, in forum: ASP General
    Replies:
    2
    Views:
    545
    Bullschmidt
    May 11, 2004
Loading...

Share This Page