HTML in service description

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by A.Mens [RAPWare], Sep 10, 2004.

  1. Hi

    I've documenten my webservice with html tags in the description. For a day
    ago this worked. Now suddenly all is treated as plain text and it shows all
    the tags as text in the startuppage of the webservices.

    Does somebody know how this happend ?

    Greetings Andre Mens
     
    A.Mens [RAPWare], Sep 10, 2004
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. A.Mens

    HTML in service description

    A.Mens, Sep 11, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    352
    A.Mens
    Sep 11, 2004
  2. Mark
    Replies:
    3
    Views:
    2,136
  3. Larry Bates

    NT service (setting Description string)

    Larry Bates, Mar 2, 2004, in forum: Python
    Replies:
    2
    Views:
    466
    Larry Bates
    Mar 3, 2004
  4. Tim Golden
    Replies:
    1
    Views:
    663
    Phipps Xue
    Mar 4, 2004
  5. A.Mens

    HTML in service description

    A.Mens, Sep 10, 2004, in forum: ASP .Net Web Services
    Replies:
    0
    Views:
    200
    A.Mens
    Sep 10, 2004
  6. Replies:
    0
    Views:
    239
  7. Brandon Hoult

    html gem description like CPAN for ruby?

    Brandon Hoult, Mar 6, 2006, in forum: Ruby
    Replies:
    5
    Views:
    157
    Brandon Hoult
    Mar 8, 2006
  8. Adam Akhtar
    Replies:
    9
    Views:
    834
    Florian Gilcher
    Aug 16, 2008
Loading...