ImageButton - Not Posting

Discussion in 'ASP .Net Web Controls' started by Nick Cowley, Oct 18, 2004.

  1. Nick Cowley

    Nick Cowley Guest

    Hi all

    I have an issue with a couple of servers where the ImageButton does not see
    to fire the onclick event and post the page.

    Servers ar NT200 Latest SP
    ..NET Framework 1.1 SP1

    The only servers working have VStudio installed.

    Nay help would be appreciated.

    Cheers

    Nick
    Nick Cowley, Oct 18, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. are you using any validators. You might be using validators and have
    the Display property to none and don't have a validationsummery
    control on the form, this will cause the form to not be submited
    without saying why...
    Wessam Zeidan, Oct 22, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. George Ter-Saakov

    ImageButton does not work on Win2003.

    George Ter-Saakov, Jan 26, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    3
    Views:
    369
    George Ter-Saakov
    Jan 27, 2004
  2. Tee
    Replies:
    1
    Views:
    3,282
    Martin Dechev
    Feb 18, 2004
  3. alanb
    Replies:
    2
    Views:
    517
    alanb
    Apr 23, 2004
  4. DalePres
    Replies:
    1
    Views:
    2,824
    Natty Gur
    May 13, 2004
  5. AmitKu
    Replies:
    7
    Views:
    478
    John Timney \(MVP\)
    Jan 8, 2007
Loading...

Share This Page