Maxtix starter Kit installation - failure on test connect to MSDE

Discussion in 'ASP .Net' started by Ian Ornstein, Aug 28, 2003.

  1. Ian Ornstein

    Ian Ornstein Guest

    I have attempted to install two Matrix starter kits. Both failed when
    the test database connect was unsucessful. I have uninstalled and
    reinstalled MSDE between the attemps.

    MSDE version 8.00761

    I'd appreciate step by step instructions to overcome this glich.

    XP_Pro, New install of Framework 1.1

    Thanks,
    - IanO -
    Ian Ornstein, Aug 28, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Leon Heller

    Spartan 3 Starter Kit group formed

    Leon Heller, Jun 6, 2005, in forum: VHDL
    Replies:
    0
    Views:
    535
    Leon Heller
    Jun 6, 2005
  2. Barry Gilbert

    Drilldown starter kit question

    Barry Gilbert, Jun 30, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    440
    Barry Gilbert
    Jun 30, 2003
  3. Dan Sikorsky

    Portal Starter Kit - Admin Tab Not Showing

    Dan Sikorsky, Dec 19, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    440
    Dan Sikorsky
    Dec 19, 2003
  4. .net user

    Portal Starter Kit authentication

    .net user, Dec 19, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    458
    Cowboy \(Gregory A. Beamer\)
    Dec 20, 2003
  5. New Bee
    Replies:
    3
    Views:
    353
    Smith
    Sep 3, 2007
Loading...

Share This Page