problem in video uploading

Discussion in 'Ruby' started by rizwana, Aug 25, 2008.

  1. rizwana

    rizwana Guest

    hi all,
    hope u r doing well. I have a problem with uploading videos in my
    application. I have to upload videos in my application which will be
    saved to the database. Then these videos should be displayed in
    YouTube. That is user's video should be submitted via a form in my
    application to YouTube. I have already started working on this. I
    found the link
    "http://jimneath.org/2008/06/02/converting-videos-with-rails-
    installing-ffmpeg/".
    I followed all the steps given in that. I have installed FFMpeg,
    paperclip, state_machine. The problem i am facing with is my video is
    not being saved in the database and the action is being redirected to
    'new' instead of 'show'.
    Hope anyone of u guys would help me get out of this problem.
    Thank you.
    rizwana, Aug 25, 2008
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Dung Ping
    Replies:
    10
    Views:
    951
    Chaddy2222
    Jan 16, 2006
  2. Replies:
    3
    Views:
    447
    Travis Newbury
    Feb 8, 2006
  3. wallge
    Replies:
    8
    Views:
    674
    wallge
    Jan 12, 2007
  4. rizwana

    problem in video uploading

    rizwana, Aug 25, 2008, in forum: Ruby
    Replies:
    0
    Views:
    82
    rizwana
    Aug 25, 2008
  5. rizwana

    problem with video uploading

    rizwana, Aug 29, 2008, in forum: Ruby
    Replies:
    2
    Views:
    76
    James Britt
    Aug 29, 2008
Loading...

Share This Page