Problem with component Table in Visual Web Pack

Discussion in 'Java' started by =?iso-8859-1?q?Ricardo_R=EDos?=, Aug 20, 2007.

  1. Hi wizards, I have a problem with component Table (When first Page
    load the component Tables is empty ) , this component is associated
    to DataProvider , but this DataProvider is in SessionBean1 , When I
    press the button "Submit" the component
    Table begin to fill, so When I go to another page and
    come back to the page with the component Table is fill , but I need
    what The component Table is empty. How can I do this?

    Thanks in advance
     
    =?iso-8859-1?q?Ricardo_R=EDos?=, Aug 20, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Ted Duross
    Replies:
    4
    Views:
    2,937
    Ted Duross
    Jul 7, 2005
  2. Tim Jones
    Replies:
    0
    Views:
    400
    Tim Jones
    Jan 31, 2004
  3. Mark Fitzpatrick

    Visual Studio Service Pack 1

    Mark Fitzpatrick, Dec 16, 2006, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    409
    Gunady
    Dec 24, 2006
  4. Mark Rae

    Visual Studio.NET 2005 Service Pack 1

    Mark Rae, Dec 16, 2006, in forum: ASP .Net
    Replies:
    29
    Views:
    988
    Michael D. Ober
    Dec 18, 2006
  5. Alexander Farber

    pack 'C3U*' not same as pack 'C3(xC)*'

    Alexander Farber, Jun 23, 2005, in forum: Perl Misc
    Replies:
    2
    Views:
    157
    Ilmari Karonen
    Jun 23, 2005
Loading...

Share This Page