Publish web site doesn't copy files

Discussion in 'ASP .Net' started by =?Utf-8?B?SkFkcmlhbkI=?=, Oct 13, 2006.

  1. I've used Publish Web Site before on other projects (C#) with no problems.
    New project, converted from earlier version of ASP.Net to 2.0 (VB.Net). When
    I do a Build --> Publish Web Site to a local folder, it gives the normal
    building messages, then it deletes existing files, and stops with the message
    "publish succeeded" but nothing is actually published and no errors are
    displayed. Any ideas? Am I missing something? Is there a difference
    between C# projects and VB projects when publishing? I even tried using the
    command line to publish, and that didn't work either. Thanks!

    Adrian
     
    =?Utf-8?B?SkFkcmlhbkI=?=, Oct 13, 2006
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Steve Richter
    Replies:
    4
    Views:
    5,892
    Steve Richter
    Apr 18, 2005
  2. Graham

    Publish Web site and the web.config

    Graham, Nov 6, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    8
    Views:
    7,313
    Greg Burns
    Nov 10, 2005
  3. ShayHk
    Replies:
    3
    Views:
    565
    Eliyahu Goldin
    Dec 22, 2006
  4. PokerMan
    Replies:
    3
    Views:
    486
    Mark Rae
    Apr 9, 2007
  5. Stan B
    Replies:
    3
    Views:
    765
    Stan B
    Apr 6, 2007
  6. Pedro Vera
    Replies:
    0
    Views:
    575
    Pedro Vera
    Feb 23, 2008
  7. Cirene
    Replies:
    4
    Views:
    1,144
    Cirene
    May 8, 2008
  8. Tim Royal
    Replies:
    0
    Views:
    943
    Tim Royal
    Aug 28, 2008
Loading...