Validation Server Controls Not Working

Discussion in 'ASP .Net Web Controls' started by Brett, Jun 22, 2004.

  1. Brett

    Brett Guest

    Deployed the same code containing validation server
    controls to two different sites. The controls function on
    one site, but not the other. Confirmed the versions are
    the same.

    Could this be some sort of configuration or IIS version
    issue, or whatever?

    Thanks
    Brett, Jun 22, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Brett

    ranganh Guest

    Dear Brett,

    In your deployment server, check whether the folder aspnet_client is listed in the IIS Virtual Directories Listing. This folder contains the script files for performing
    the necessary validations.

    If the aspnet_client folder is not there, manually copy the folder and paste it in the IIS virtual directory listing.

    Hope it helps.

    "Brett" wrote:

    > Deployed the same code containing validation server
    > controls to two different sites. The controls function on
    > one site, but not the other. Confirmed the versions are
    > the same.
    >
    > Could this be some sort of configuration or IIS version
    > issue, or whatever?
    >
    > Thanks
    >
    ranganh, Jun 23, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. earwicker
    Replies:
    2
    Views:
    1,642
    earwicker
    Oct 28, 2003
  2. Matt
    Replies:
    14
    Views:
    4,069
    Chad Z. Hower aka Kudzu
    Jan 30, 2004
  3. Jason Shohet
    Replies:
    3
    Views:
    1,250
    Alexey Smirnov
    Feb 24, 2004
  4. Paul M
    Replies:
    0
    Views:
    393
    Paul M
    Apr 11, 2004
  5. Keith Free Ellis
    Replies:
    4
    Views:
    4,146
    Steven Cheng[MSFT]
    Jul 14, 2004
Loading...

Share This Page