Validation summary causing problems with filters

Discussion in 'ASP .Net' started by =?Utf-8?B?UGF1bCBL?=, Sep 17, 2004.

  1. I have several pages set up with tables that are generated via a repeater.
    All of the tables have one filter applied.

    Whenever a validation summary is shown, the filter on one or more tables is
    "lost". This only seems to be happening if there is more than one control to
    validate as other pages with only one validator render correctly with the
    validation summary displayed.

    I was wondering if anyone ever ran into this before and/or knows of what to
    do to fix this problem.

    Thanks!
     
    =?Utf-8?B?UGF1bCBL?=, Sep 17, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Libs
    Replies:
    0
    Views:
    1,524
  2. Lucas Tam
    Replies:
    2
    Views:
    1,125
    Lucas Tam
    Feb 26, 2004
  3. =?Utf-8?B?QmFyYmFyYSBBbGRlcnRvbg==?=

    Using Summary Validation control with server Custom validation

    =?Utf-8?B?QmFyYmFyYSBBbGRlcnRvbg==?=, Oct 15, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    891
    =?Utf-8?B?QmFyYmFyYSBBbGRlcnRvbg==?=
    Oct 15, 2004
  4. Dieter Vanderelst

    using the Filters DLL (image filters)

    Dieter Vanderelst, Feb 15, 2006, in forum: Python
    Replies:
    1
    Views:
    423
    Michele Petrazzo
    Feb 15, 2006
  5. Mudiya Dissa

    & causing validation problems

    Mudiya Dissa, Apr 27, 2007, in forum: ASP General
    Replies:
    0
    Views:
    111
    Mudiya Dissa
    Apr 27, 2007
Loading...

Share This Page