Why is my ASPX page not loading properly?

Discussion in 'ASP .Net' started by Darrel, May 23, 2006.

  1. Darrel

    Darrel Guest

    APologies for the cross post...posted in the wrong forum the first time.

    I have an ASPX page on my server that isn't properly running as an ASPX
    page. At first, the RESX file would load. I delete the files, reuploaded,
    and now the ASPX file is loading as plain text in the browser (the source).

    This is the only ASPX file not loading properly, and it works just fine on
    localhost. What would be the reason for this not properly being interpreted
    as an ASPX page?

    -Darrel
    Darrel, May 23, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. Darrel

    Alvin Bruney Guest

    What error are you seeing exactly?

    --

    ________________________
    Warm regards,
    Alvin Bruney [MVP ASP.NET]

    [Shameless Author plug]
    Professional VSTO.NET - Wrox/Wiley
    The O.W.C. Black Book with .NET
    www.lulu.com/owc, Amazon
    Blog: http://www.msmvps.com/blogs/alvin
    -------------------------------------------------------

    "Darrel" <> wrote in message
    news:...
    > APologies for the cross post...posted in the wrong forum the first time.
    >
    > I have an ASPX page on my server that isn't properly running as an ASPX
    > page. At first, the RESX file would load. I delete the files, reuploaded,
    > and now the ASPX file is loading as plain text in the browser (the
    > source).
    >
    > This is the only ASPX file not loading properly, and it works just fine on
    > localhost. What would be the reason for this not properly being
    > interpreted as an ASPX page?
    >
    > -Darrel
    >
    Alvin Bruney, May 23, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?Uk1M?=
    Replies:
    1
    Views:
    538
    =?Utf-8?B?QW5keSBMdWtzaWM=?=
    Sep 16, 2005
  2. Vivek Sharma

    web user control not loading properly

    Vivek Sharma, Oct 13, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    436
    =?Utf-8?B?UGF1bA==?=
    Oct 14, 2005
  3. Willer
    Replies:
    0
    Views:
    634
    Willer
    Jun 5, 2006
  4. Mr. SweatyFinger

    why why why why why

    Mr. SweatyFinger, Nov 28, 2006, in forum: ASP .Net
    Replies:
    4
    Views:
    855
    Mark Rae
    Dec 21, 2006
  5. Mr. SweatyFinger
    Replies:
    2
    Views:
    1,754
    Smokey Grindel
    Dec 2, 2006
Loading...

Share This Page