ASMX page giving error

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by imonline, Dec 6, 2006.

  1. imonline

    imonline Guest

    Hi,
    I have generated web sevice using WSCF 0.6. Everything works fine
    but on the asmx page when I click on some of the operation I get null
    reference error and same targetnamespace error. This happens on some of
    the operations for others it successfully gives the output.


    Please let me know what am I doing wrong!!


    Thanks,
    Nis
     
    imonline, Dec 6, 2006
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Craig G
    Replies:
    1
    Views:
    599
    William F. Robertson, Jr.
    Dec 6, 2004
  2. Replies:
    2
    Views:
    11,938
    ed suslen
    Sep 27, 2005
  3. Lalit
    Replies:
    0
    Views:
    415
    Lalit
    Apr 19, 2004
  4. Bill Davidson
    Replies:
    5
    Views:
    883
    Bill Davidson
    Sep 12, 2006
  5. moondaddy

    Not debugging into asmx page

    moondaddy, Sep 20, 2006, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    1,711
    moondaddy
    Sep 20, 2006
  6. sixteenmillion

    The giving that keeps on giving

    sixteenmillion, Nov 19, 2007, in forum: C Programming
    Replies:
    0
    Views:
    607
    sixteenmillion
    Nov 19, 2007
  7. Replies:
    0
    Views:
    437
  8. iss gives cannot find error for asmx page

    , Apr 6, 2006, in forum: ASP .Net Web Services
    Replies:
    0
    Views:
    239
Loading...