debuggging problem

Discussion in 'Java' started by jrrtolkienfan@gmail.com, Jan 2, 2007.

  1. Guest

    Hi,

    My java application has a bit of JNI C++ code. Our IDEs are: eclipse
    for java and visual studio 2005 for C++. We used to use tomcat earlier
    and VC6. We could easily set up a remote debugging session from eclipse
    and start tomcat from within VC. The problem with JBoss is that I am
    not able to figure out what I should specify as executable for the
    debug session. I did try to start debugging from eclipse and attach to
    it from VS2005 but none of the C++ breakpoints are hit and it says that
    it cannot find any symbols. Does somebody know how to set up a
    debugging env involving JBoss, Eclipse and VS2005? Would really
    appreciate any help.

    Thanks
    , Jan 2, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Andreas Suurkuusk
    Replies:
    0
    Views:
    3,943
    Andreas Suurkuusk
    Jul 27, 2003
  2. Ted Miller
    Replies:
    0
    Views:
    5,134
    Ted Miller
    Sep 13, 2003
  3. Merek
    Replies:
    0
    Views:
    1,939
    Merek
    Dec 3, 2003
  4. =?Utf-8?B?dGhleWFzQGNvbW11bml0eS5ub3NwYW0=?=

    aspnet_wp does not persist (local debuggging)

    =?Utf-8?B?dGhleWFzQGNvbW11bml0eS5ub3NwYW0=?=, Dec 16, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    463
    =?Utf-8?B?dGhleWFzQGNvbW11bml0eS5ub3NwYW0=?=
    Jan 3, 2005
  5. Mike

    Problem problem problem :( Need Help

    Mike, May 7, 2004, in forum: ASP General
    Replies:
    2
    Views:
    522
    Bullschmidt
    May 11, 2004
Loading...

Share This Page