Error 401 in IIS6

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by James Wong, Jul 16, 2008.

  1. James Wong

    James Wong Guest

    Hi everybody,

    I'm encountering an error 401 while deploying a web services appliction to
    Server 2003 with IIS6. The application is working fine in Server 2000 with
    IIS5.

    The web services is installed in Server 2003 and I can access the *.asmx
    through IE (either in that server or in other PC). However, when I run my VB
    2005 application which refers to the web services, error 401 (without
    sub-error code) is returned.

    Do you have any idea on my issue? Thanks in advance!

    Regards,
    James Wong
    James Wong, Jul 16, 2008
    #1
    1. Advertising

  2. James Wong

    Kevin Guest

    I'm getting the same thing. I am not certain what's causing it. If you find
    a solution, please send me an update or of course, post it here.

    Thanks,
    Kevin
    Kevin, Aug 1, 2008
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Vijayakrishna Pondala

    The remote server returned an error: (401) Unauthorized

    Vijayakrishna Pondala, Aug 22, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    27,938
    William C.
    Aug 22, 2005
  2. San

    WebException: error: (401)

    San, Jul 7, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    381
  3. Jim Cheshire [MSFT]

    RE: Custom Error Page - Error 401 not Working

    Jim Cheshire [MSFT], Jul 19, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    7
    Views:
    1,277
    Jim Cheshire [MSFT]
    Jul 21, 2004
  4. obeOnline
    Replies:
    2
    Views:
    20,473
    obeOnline
    Jan 27, 2005
  5. rote
    Replies:
    4
    Views:
    1,710
    Alexey Smirnov
    Aug 4, 2008
Loading...

Share This Page