gateway working?

Discussion in 'Ruby' started by rubyhacker@gmail.com, Sep 19, 2005.

  1. Guest

    Google Groups shows no activity here since the evening of
    Sept 18 (14 hours ago).

    I'm testing to make sure I can post directly to comp.lang.ruby --
    I'm also wondering if the gateway is working.


    Cheers,
    Hal
     
    , Sep 19, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. Responding from the other side. Btw, I saw your post on both sides.

    robert

    2005/9/19, <>:
    > Google Groups shows no activity here since the evening of
    > Sept 18 (14 hours ago).
    >=20
    > I'm testing to make sure I can post directly to comp.lang.ruby --
    > I'm also wondering if the gateway is working.
    >=20
    >=20
    > Cheers,
    > Hal
    >=20
    >=20
    >
     
    Robert Klemme, Sep 20, 2005
    #2
    1. Advertising

  3. Robert Klemme wrote:
    > Responding from the other side. Btw, I saw your post on both sides.
    >
    > robert


    It looks like the ML to c.l.r. side is working, but not vice-versa, but
    I'll watch today some more.

    Dan
     
    Daniel Berger, Sep 20, 2005
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. John
    Replies:
    0
    Views:
    1,135
  2. John
    Replies:
    0
    Views:
    1,104
  3. Gavin Sinclair

    ML <-> NG gateway is not working

    Gavin Sinclair, Oct 22, 2003, in forum: Ruby
    Replies:
    1
    Views:
    139
    Josef 'Jupp' SCHUGT
    Oct 23, 2003
  4. Nathaniel Talbott
    Replies:
    0
    Views:
    113
    Nathaniel Talbott
    Feb 28, 2004
  5. David A. Black

    Gateway appears to be working!!

    David A. Black, Jun 1, 2004, in forum: Ruby
    Replies:
    12
    Views:
    217
    Simon Strandgaard
    Jun 2, 2004
Loading...

Share This Page