IE problem connecting to dotnetnuke via https

Discussion in '.NET' started by harryhans, Oct 20, 2008.

  1. harryhans

    harryhans

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    1
    Greetings:

    After trying to solve this puzzle for several days I have given up on my own and seeking help from the experts on this newsgroup.

    We have few computers in the office which used to connect to a secure https site which is running on dotnetnuke (to a particular port). All of a sudden none of these computers can connect to the site. Site administrator states that no one else is complaining. Site only supports IE not firefox. I have only one laptop that is from a remote office which can still connect to this site from our office. None of the other computers are connecting.

    Office topology - client machines are mix of Vista business and XP professional connecting to one windows 2000 server. 3 LAN switches connecting to netgear router which connects to Verizon DSL modem. Most mahcines are running IE 7.0. Have also tried IE 8.0. Some are running IE 6.0.

    Any suggestions will be appreciated.

    Thanks !!

    Harry
    harryhans, Oct 20, 2008
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Adil Hasan
    Replies:
    3
    Views:
    1,106
    John J. Lee
    Jan 29, 2004
  2. HugeBob

    Connecting Via HTTPS

    HugeBob, Jul 31, 2008, in forum: Java
    Replies:
    1
    Views:
    380
    Alex.From.Ohio.Java@gmail.com
    Jul 31, 2008
  3. Axel
    Replies:
    8
    Views:
    1,063
    Adrienne Boswell
    Apr 27, 2009
  4. jotto
    Replies:
    4
    Views:
    373
    jotto
    Oct 2, 2006
  5. Naveen Dhanuka
    Replies:
    1
    Views:
    265
Loading...

Share This Page