IIS 6 performance issues?

Discussion in 'ASP .Net' started by David Adams, Jul 6, 2004.

  1. David Adams

    David Adams Guest

    Hi,

    We migrated an existing app to a new Win 2003 Server (IIS 6) and daily I
    will receive a call that the site is "slow", taking 15 seconds to navigate
    from page to page. When I access the same site, everything seems OK. We
    then have the user close their browser and reopen the application. The speed
    is fine.

    It almost seems as if this is a caching issue with IIS 6, and once that
    initial user accessess the site everything is OK. We are using caching, but
    only on one particular page and only a twelve record datatable. The speed
    issue doesn't seem to be associated with this page.

    Has anyone experienced something similar to this? It doesn't make sense!

    A few specs of the app:

    Windows Forms Authentication (IIS 6 resides on the same box as Active
    Directory)
    SQL 7 used on a 2000 Server box within the same network

    Thanks!

    Dave
     
    David Adams, Jul 6, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. JMaelstrom

    IIS 6 vs IIS 5 ASP.NET Performance Issues

    JMaelstrom, Dec 9, 2003, in forum: ASP .Net
    Replies:
    2
    Views:
    4,695
    shan420
    Apr 30, 2010
  2. John Q. Smith

    SQLServer session state performance issues

    John Q. Smith, Jan 12, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    4
    Views:
    3,485
    =?Utf-8?B?Sm9obiBRIFNtaXRo?=
    Jan 16, 2004
  3. smoody

    Performance Issues / ASP.NET

    smoody, Feb 20, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    4
    Views:
    574
    Kevin Spencer
    Feb 20, 2004
  4. Greg Collins [MVP]
    Replies:
    7
    Views:
    392
    Greg Collins [MVP]
    Nov 5, 2004
  5. =?Utf-8?B?Sm9obiBNY0d1aXJl?=

    ASP.Net Performance better with IIS 6.0 in IIS 5.0 isolation mode

    =?Utf-8?B?Sm9obiBNY0d1aXJl?=, Apr 14, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    707
    Alvin Bruney [MVP - ASP.NET]
    Apr 15, 2005
Loading...

Share This Page