Problem with javascript in IIIS 6.0 running on Windows Server 2003

Discussion in 'ASP General' started by Peter, Nov 25, 2003.

  1. Peter

    Peter Guest

    Hi!

    I have some .asp pages that uses javascriptfile and
    it works fine in Windows 2000 with IIS 5.0
    Now I have changed and run on Windows Server 2003 and IIS
    6.0. When I run the .asp pages the IE (6.0) complains on
    the javascript about missing '{'.

    Please help me!

    BR,

    /Peter
     
    Peter, Nov 25, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Peter

    Atrax Guest

    Atrax, Nov 26, 2003
    #2
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Kieran Kelly
    Replies:
    3
    Views:
    1,079
    Shaji
    Sep 29, 2003
  2. Michael Johnson Sr.
    Replies:
    0
    Views:
    843
    Michael Johnson Sr.
    Feb 4, 2004
  3. Vaap
    Replies:
    2
    Views:
    1,422
  4. Juan T. Llibre [MVP]
    Replies:
    4
    Views:
    3,369
    Patrick Olurotimi Ige
    Dec 9, 2004
  5. Nick Palmer
    Replies:
    0
    Views:
    2,168
    Nick Palmer
    Jan 29, 2005
  6. Jeremy Holt
    Replies:
    0
    Views:
    616
    Jeremy Holt
    Apr 1, 2005
  7. JohnH.
    Replies:
    1
    Views:
    5,492
    Roedy Green
    Dec 22, 2005
  8. Replies:
    0
    Views:
    593
Loading...