0x80040213 The Transport failed to connect to the server-Random Er

Discussion in 'ASP .Net' started by =?Utf-8?B?bmJpc3NldHRl?=, Mar 19, 2006.

  1. I get this error "System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040213):
    The transport failed to connect to the server." when trying to send an SMTP
    mail message. The only problem is that it is totally random. It only
    happens about 5 times out of a hundred. It may send five emails within five
    minutes and number two or three may thoirow the error.

    Nick
     
    =?Utf-8?B?bmJpc3NldHRl?=, Mar 19, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. =?Utf-8?B?bmJpc3NldHRl?=

    jcallinan

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    1
    did you ever get the issue resolved? I've seen a few people online with this problem, but no resolution. I have the same issue.
     
    jcallinan, Oct 2, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. James Lankford
    Replies:
    14
    Views:
    21,087
    naveenkumarmandava
    Jul 16, 2008
  2. Lori McDonald
    Replies:
    0
    Views:
    5,737
    Lori McDonald
    Feb 16, 2004
  3. Sudhan
    Replies:
    1
    Views:
    7,733
    Teemu Keiski
    Dec 20, 2005
  4. Hawksey
    Replies:
    1
    Views:
    905
    rajanand_m
    Nov 6, 2009
  5. Nathan Sokalski
    Replies:
    5
    Views:
    597
    Ricky Yau
    Dec 11, 2006
Loading...

Share This Page