mod_ruby, Apache 2, mySQL problem

Discussion in 'Ruby' started by Tony Targonski, Apr 7, 2005.

  1. ------_=_NextPart_001_01C53BA7.65DA4708
    Content-Type: text/plain;
    charset="us-ascii"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

    I find this to be the oddest thing, but Rails crash Apache with build in
    SQL statements. Like Model.find_all. After Apache restarts itself, the
    page renders correctly with all the proper data from the table.
    =20
    This appears to be the case only when Apache is configured to use
    mod_ruby; I'm having a hard time trying to figure out what could be
    wrong.
    =20
    My configuration is:
    Win 2000 SP4
    Apache 2.0.52
    mod_ruby 1.2.4
    Ruby 1.8.2

    ------_=_NextPart_001_01C53BA7.65DA4708--
     
    Tony Targonski, Apr 7, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. David Heinemeier Hansson

    Memory consumption of Ruby/mod_ruby combo on Apache

    David Heinemeier Hansson, Sep 9, 2003, in forum: Ruby
    Replies:
    3
    Views:
    114
    Fritz Heinrichmeyer
    Sep 10, 2003
  2. David Heinemeier Hansson
    Replies:
    0
    Views:
    115
    David Heinemeier Hansson
    Feb 13, 2004
  3. Dr. Ephemeron

    mod_ruby & Apache

    Dr. Ephemeron, Mar 4, 2004, in forum: Ruby
    Replies:
    4
    Views:
    167
    Dr. Ephemeron
    Mar 4, 2004
  4. Robert McKinnon
    Replies:
    1
    Views:
    213
    Dave Thomas
    Mar 6, 2004
  5. George Moschovitis

    mod_ruby and Apache ForceType

    George Moschovitis, Jun 22, 2004, in forum: Ruby
    Replies:
    2
    Views:
    171
    Dick Davies
    Jun 23, 2004
Loading...

Share This Page