VS.NET 2003 debugging became very slow after installing VS6 side by side

Discussion in 'ASP .Net' started by Andy Chau, Nov 20, 2003.

  1. Andy Chau

    Andy Chau Guest

    I installed VS.NET 2003 and was very happy with it.
    Yesterday I installed VS6 (with SP5) because I need to debug a VB6 app and
    after I was done with it I noticed the debugging in VS.NET 2003 became very
    slow.
    Stepping through a code normally take a split second before, now it take
    almost a minute per line.

    I am pretty sure the installing of the VS6 has something to do with it,
    unfortunately I need both VB6 and the new VS.NET both on the same machine.

    Does anyone know if there is a easy way to fix it?

    Thank you very much for your help,

    Andy
    Andy Chau, Nov 20, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Suhail A, Salman
    Replies:
    0
    Views:
    344
    Suhail A, Salman
    Aug 13, 2003
  2. Earl Teigrob
    Replies:
    7
    Views:
    419
    Scott M.
    Feb 16, 2004
  3. John Socha-Leialoha

    Debugging became really slow

    John Socha-Leialoha, Dec 1, 2004, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    292
    John Socha-Leialoha
    Dec 1, 2004
  4. George Ter-Saakov

    slow debugging in VS 2003 after installing NET 2.0

    George Ter-Saakov, Jan 10, 2006, in forum: ASP .Net
    Replies:
    1
    Views:
    496
    Jon Paal
    Jan 10, 2006
  5. NMA
    Replies:
    1
    Views:
    315
    Victor Bazarov
    Jan 13, 2005
Loading...

Share This Page