Web service Http 500 err: unrecognized request format

Discussion in 'ASP .Net Web Services' started by tesis, Oct 31, 2005.

  1. tesis

    tesis Guest

    Hi all gurus,
    some days ago my IIS5 (XpPro SP2) had stopped working; since then I have
    deinstalled all HotFix, then SP2, then .NET Framework 1.1, then IIS 5,
    then reinstalled IIS5, SP2, all proposed WinUpdates, then IIS5, then
    ..Net Framework, then have run aspnet_regiis /i, ended with no errors.
    ASP.NET apps run correctly, while web services not, ending with a
    "HTTP500 - internal server error". Update key brings up an error:
    [InvalidOperationException: Formato della richiesta non riconosciuto.]
    (unrecognized request format ?)

    System.Web.Services.Protocols.WebServiceHandlerFactory.CoreGetHandler(Ty
    pe type, HttpContext context, HttpRequest request, HttpResponse
    response)

    System.Web.Services.Protocols.WebServiceHandlerFactory.GetHandler(HttpCo
    ntext context, String verb, String url, String filePath)
    System.Web.HttpApplication.MapHttpHandler(HttpContext context, String
    requestType, String path, String pathTranslated, Boolean useAppConfig)

    System.Web.MapHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication+IExecution
    Step.Execute()
    System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean&
    completedSynchronously)


    I've NOT found errors like this in this NG. Can pls some1 help me, even
    pointing me to the right direction? TIA


    *** Sent via Developersdex http://www.developersdex.com ***
    tesis, Oct 31, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. tesis

    tesis Guest

    Hi all,
    I've performed some narrowing; simple web service like "Hello world"
    works well, but when I try to return a filled dataset thru a web
    service, I get the error. The same service has worked unchanged from
    about three month till some days ago. Of course, I made no change. Any
    clue?

    *** Sent via Developersdex http://www.developersdex.com ***
    tesis, Oct 31, 2005
    #2
    1. Advertising

  3. Solved. It was an authentication error.

    "tesis" <> ha scritto nel messaggio
    news:%...
    >
    >
    > Hi all,
    > I've performed some narrowing; simple web service like "Hello world"
    > works well, but when I try to return a filled dataset thru a web
    > service, I get the error. The same service has worked unchanged from
    > about three month till some days ago. Of course, I made no change. Any
    > clue?
    >
    > *** Sent via Developersdex http://www.developersdex.com ***
    Saverio Tedeschi, Nov 2, 2005
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.

Share This Page