Intermittent issue with asp?? external users get server runtime er


P

Pablo

I have been trying to resolve this issue for over a week now.


I am running a Windows 2003 Svp 2 server with IIS6, IIS is using ASP
2.0...(I tried with v1 also)

The issue is when users OUTSIDE of the company network access our webforms
they get the usual error below INTERMITTENTLY!!!


Server Error in '/forms' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom
error settings for this application prevent the details of the application
error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however,
be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable
on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config"
configuration file located in the root directory of the current web
application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute
set to "Off".


<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>


---------------------------


Yes, I have the web.config file setup to <customErrors mode="Off"/> and they
still get this error.

Internal network users never get this error and the forms work 24/7.

So how can this happen INTERMITTENTLY and to only OUTSIDE users???


There isn't a single event in the logs or event viewer. NOTHING! I've check
the wbemcore.log, framework.log, wbemprox.log, IIS logs.. and nothing is
showing anything when the issue happens. I have also done file search for any
files that might have changed at the time the issue occurs and I found
nothing.

I have turned off anti-virus and as many other services that I could think
of to try and eliminate conflicts and still the issue occurs.

I have tried creating a separate AppPool for the website.

I have made sure that all my other web.config files are in the right place
and include <customErrors mode="Off"/>

I have checked the machine.config for "global" settings.

I have also noticed that this happens on other forms on different websites
on this IIS server.

If you wish to see the site its
http://forms.trinitystairs.com/forms/default.aspx


I am about to go crazy..


How can it return this error when all of my web.config files have the
customerrors mode='off'
 
Ad

Advertisements

A

Alexey Smirnov

If you wish to see the site itshttp://forms.trinitystairs.com/forms/default.aspx

I am about to go crazy..

How can it return this error when all of my web.config files have the
customerrors mode='off'

I see the error.

There are can be many reasons for this. Download and configure ELMAH
and see its log
http://code.google.com/p/elmah/
 
Ad

Advertisements

G

Gregory A. Beamer

To add to Alexy's post. Solving the issue by displaying the true error is
not the best option for customers. It still is broken from their perspective
whether they understand what the issue is or not. Additionally, you can end
up showing hackers kinks in your system if they have the stack dump, which
they will if you solve the config "problem".

You are better to log the errors, as Alexy suggested, and send the user to a
"oops, something happened" page. That hides the internals from hackers, but
gives you information on the error, which is your real goal here.

--
Peace and Grace,
Greg

Twitter: @gbworld
Blog: http://gregorybeamer.spaces.live.com

************************************************
| Think outside the box! |
************************************************
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top