VS 2005 and Crystal Reports doesn't find any tables

Discussion in 'ASP .Net' started by Ralf, Sep 6, 2007.

  1. Ralf

    Ralf Guest

    I have created a Cr .rpt file in VS 2005. I have a page with a
    CrystalReportViewer. I am trying to add attributes to the .rpt file
    but I cannot find anything to add. I go the 'Field Explorer', and
    choose 'Database Fields'. I look under 'Project Data', and it shows
    all my pages, but it doesn't recognize any of my data source's b/c I
    do not find any table data. Nothing under any page. I did this in
    previous versions when .NET used datasets. So, I created a dataset in
    one of my pages, but I still could not find the data under the page it
    was on. Does anybody know where I am going wrong?
     
    Ralf, Sep 6, 2007
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Robert Warnestam

    Crystal Reports / VS 2005 Beta 1

    Robert Warnestam, Jun 30, 2005, in forum: ASP .Net
    Replies:
    0
    Views:
    573
    Robert Warnestam
    Jun 30, 2005
  2. Peri
    Replies:
    1
    Views:
    3,429
    =?Utf-8?B?Um90aGFyaWdlcg==?=
    Jul 21, 2005
  3. Learner
    Replies:
    1
    Views:
    1,486
    Richard Dudley
    Jan 11, 2006
  4. Replies:
    2
    Views:
    1,134
  5. Rod
    Replies:
    2
    Views:
    2,153
  6. Replies:
    0
    Views:
    1,072
  7. Tuning
    Replies:
    0
    Views:
    371
    Tuning
    Nov 24, 2007
  8. Replies:
    0
    Views:
    728
Loading...