Images not showing in Windows XP

Discussion in 'ASP .Net' started by justshezi, Sep 12, 2005.

  1. justshezi

    justshezi Guest

    HI All
    i have a ASP,NET Web application and then images are not showing in IE
    on windows XP but they are workign OK with WIndows 2K.
    Can anyone help me out here.
    Regards,
    shez !!
     
    justshezi, Sep 12, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. To start your diagnosis, take a look at the HTML source on the client
    browser, and see where the image srcs point to.

    --
    HTH,

    Kevin Spencer
    Microsoft MVP
    ..Net Developer
    Neither a follower nor a lender be.
     
    Kevin Spencer, Sep 12, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. justshezi

    shez Guest

    hey kevin..
    i have got two pages and on one page i have this image control and in
    the source of that image i am calling another ASP.NET form which gets a
    value from the session and gets the picture from the DB which is
    ORACLE9i. Well this is just for information. the session is hadled good
    i mean to say that the value is there in the session and it does form
    the right query to be executed for the datareader. But the problem is
    that when i try to view the application on Windows 2000 Machine then it
    works fine and on windows XP it doesnt show the images just a small
    cross in the place of the image. to see weather the image is being
    retrieved from the DB, i just copy and paste the URL of the image in the
    browser and it works ( well just a check) . but i am really stuck here
    and have a presentation tomorrow.
     
    shez, Sep 12, 2005
    #3
  4. To start your diagnosis, take a look at the HTML source on the client
    browser, and see where the image srcs point to.

    --
    HTH,

    Kevin Spencer
    Microsoft MVP
    ..Net Developer
    Neither a follower nor a lender be.
     
    Kevin Spencer, Sep 12, 2005
    #4
  5. justshezi

    shez Guest

    the images are showing on windows 2000 and not on machines runnig
    windows XP. the src of theimage is fine.
     
    shez, Sep 26, 2005
    #5
  6. More information please. What images shown in what context?
    Any chance the XP machines are running McAfee AntiVirus? If so, check the
    vendor's site for a patch.
     
    Peter van der Goes, Sep 26, 2005
    #6
  7. justshezi

    shez Guest

    the image sources are fine and OK and thank you for your concern again i
    think this is some auto messenger type of a thing.
    Please dont reply to this mail with the same answer for the fifth time.
    I would really appreciate it.............
     
    shez, Sep 26, 2005
    #7
  8. justshezi

    Patrice Guest

    Could it be the browser setting ? ("Display images" would be not set ?)

    What if you enter directly in the adress bar, the address of an image ?
     
    Patrice, Sep 26, 2005
    #8
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.