Install Mail::RBL failed in CPAN, how to fix it?

M

mike

I tried to install Mail::RBL in CPAN, and got many errors. After I
installed it forcedly, I still got many errors, and the RBL pack
doesn't work properly. Any ideas would be appreciated.

Here is the test Perl script, and it always says that any IP or
domains are in the RBL list.
====================================================================

#!/usr/bin/perl

use Mail::RBL;

$spam_org = 'spamhouse.org';
my $list = new Mail::RBL($spam_org);
if ($list->check($ARGV[0])) {
print "$ARGV[0] is in the RBL of $spam_org!\n";
}
else {
print "$ARGV[0] is fine.\n";
}


Following is the output in CPAN:
====================================================================

cpan> test Mail::RBL
Running test for module Mail::RBL
Running make for L/LU/LUISMUNOZ/Mail-RBL-1.09.tar.gz
Is already unwrapped into directory /root/.cpan/build/Mail-RBL-1.09
Has already been processed within this session
Running make test
PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e"
"test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t
t/00-load....ok
t/10-rbl.....#
#
# The following tests perform queries to some known RBLs.
# Failures do not necesarily mean that the code is broken
# If failures are seen, please insure that the relevant RBL
# Can be queried from this machine.
#
# You can skip this test by setting the environment variable
# $SKIP_RBL_TESTS to true
#
t/10-rbl.....NOK 4# Failed test (t/10-rbl.t at line 60)
t/10-rbl.....ok 7/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 60)
t/10-rbl.....ok 11/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 60)
t/10-rbl.....ok 15/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 60)
t/10-rbl.....ok 19/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 60)
t/10-rbl.....ok 23/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 75)
# Failed test (t/10-rbl.t at line 76)
t/10-rbl.....ok 33/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 95)
t/10-rbl.....NOK 35# Failed test (t/10-rbl.t at line 97)
t/10-rbl.....NOK 38# Failed test (t/10-rbl.t at line 105)
t/10-rbl.....NOK 39# Failed test (t/10-rbl.t at line 107)
t/10-rbl.....ok 49/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 95)
t/10-rbl.....NOK 50# Failed test (t/10-rbl.t at line 97)
t/10-rbl.....NOK 54# Failed test (t/10-rbl.t at line 105)
# Failed test (t/10-rbl.t at line 107)
t/10-rbl.....NOK 66# Failed test (t/10-rbl.t at line 95)
t/10-rbl.....NOK 67# Failed test (t/10-rbl.t at line 97)
t/10-rbl.....NOK 70# Failed test (t/10-rbl.t at line 105)
t/10-rbl.....NOK 71# Failed test (t/10-rbl.t at line 107)
t/10-rbl.....NOK 82# Failed test (t/10-rbl.t at line 95)
# Failed test (t/10-rbl.t at line 97)
t/10-rbl.....NOK 86# Failed test (t/10-rbl.t at line 105)
t/10-rbl.....NOK 87# Failed test (t/10-rbl.t at line 107)
t/10-rbl.....ok 95/95# Looks like you failed 23 tests of 95.
t/10-rbl.....dubious
Test returned status 23 (wstat 5888, 0x1700)
DIED. FAILED tests 4, 8, 12, 16, 20, 24-25, 34-35, 38-39, 50-51,
54-55, 66-67, 70-71, 82-83, 86-87
Failed 23/95 tests, 75.79% okay
Failed Test Stat Wstat Total Fail Failed List of Failed
-------------------------------------------------------------------------------
t/10-rbl.t 23 5888 95 23 24.21% 4 8 12 16 20 24-25 34-35
38-39 50-51
54-55 66-67 70-71 82-83
86-87
Failed 1/2 test scripts, 50.00% okay. 23/96 subtests failed, 76.04%
okay.
make: *** [test_dynamic] Error 2
/usr/bin/make test -- NOT OK

cpan>
cpan> force install Mail::RBL
Running install for module Mail::RBL
Running make for L/LU/LUISMUNOZ/Mail-RBL-1.09.tar.gz
Checksum for /root/.cpan/sources/authors/id/L/LU/LUISMUNOZ/Mail-
RBL-1.09.tar.gz ok
Mail-RBL-1.09/
Mail-RBL-1.09/Makefile.PL
Mail-RBL-1.09/MANIFEST
Mail-RBL-1.09/MANIFEST.SKIP
Mail-RBL-1.09/META.yml
Mail-RBL-1.09/RBL.pm
Mail-RBL-1.09/README
Mail-RBL-1.09/t/
Mail-RBL-1.09/t/00-load.t
Mail-RBL-1.09/t/10-rbl.t
Removing previously used /root/.cpan/build/Mail-RBL-1.09

CPAN.pm: Going to build L/LU/LUISMUNOZ/Mail-RBL-1.09.tar.gz

Checking if your kit is complete...
Looks good
Writing Makefile for Mail::RBL
cp RBL.pm blib/lib/Mail/RBL.pm
Manifying blib/man3/Mail::RBL.3pm
/usr/bin/make -- OK
Running make test
PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e"
"test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t
t/00-load....ok
t/10-rbl.....#
#
# The following tests perform queries to some known RBLs.
# Failures do not necesarily mean that the code is broken
# If failures are seen, please insure that the relevant RBL
# Can be queried from this machine.
#
# You can skip this test by setting the environment variable
# $SKIP_RBL_TESTS to true
#
t/10-rbl.....NOK 4# Failed test (t/10-rbl.t at line 60)
t/10-rbl.....ok 7/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 60)
t/10-rbl.....ok 11/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 60)
t/10-rbl.....ok 15/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 60)
t/10-rbl.....ok 19/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 60)
t/10-rbl.....ok 23/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 75)
# Failed test (t/10-rbl.t at line 76)
t/10-rbl.....NOK 34# Failed test (t/10-rbl.t at line 95)
t/10-rbl.....NOK 35# Failed test (t/10-rbl.t at line 97)
t/10-rbl.....NOK 38# Failed test (t/10-rbl.t at line 105)
t/10-rbl.....NOK 39# Failed test (t/10-rbl.t at line 107)
t/10-rbl.....ok 49/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 95)
t/10-rbl.....NOK 50# Failed test (t/10-rbl.t at line 97)
t/10-rbl.....NOK 54# Failed test (t/10-rbl.t at line 105)
# Failed test (t/10-rbl.t at line 107)
t/10-rbl.....NOK 66# Failed test (t/10-rbl.t at line 95)
# Failed test (t/10-rbl.t at line 97)
t/10-rbl.....NOK 70# Failed test (t/10-rbl.t at line 105)
t/10-rbl.....NOK 71# Failed test (t/10-rbl.t at line 107)
t/10-rbl.....ok 81/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 95)
t/10-rbl.....NOK 82# Failed test (t/10-rbl.t at line 97)
t/10-rbl.....ok 85/95# Failed test (t/10-rbl.t at line 105)
t/10-rbl.....NOK 86# Failed test (t/10-rbl.t at line 107)
t/10-rbl.....ok 92/95# Looks like you failed 23 tests of 95.
t/10-rbl.....dubious
Test returned status 23 (wstat 5888, 0x1700)
DIED. FAILED tests 4, 8, 12, 16, 20, 24-25, 34-35, 38-39, 50-51,
54-55, 66-67, 70-71, 82-83, 86-87
Failed 23/95 tests, 75.79% okay
Failed Test Stat Wstat Total Fail Failed List of Failed
-------------------------------------------------------------------------------
t/10-rbl.t 23 5888 95 23 24.21% 4 8 12 16 20 24-25 34-35
38-39 50-51
54-55 66-67 70-71 82-83
86-87
Failed 1/2 test scripts, 50.00% okay. 23/96 subtests failed, 76.04%
okay.
make: *** [test_dynamic] Error 2
/usr/bin/make test -- NOT OK
Running make install
Writing /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.6/i386-linux-thread-multi/auto/
Mail/RBL/.packlist
Appending installation info to /usr/lib/perl5/5.8.6/i386-linux-thread-
multi/perllocal.pod
/usr/bin/make install -- OK

cpan>
 
M

mike

Already get the new pack from the author of Mail::RBL and fixed this
issue. Many thanks to Luis.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
473,755
Messages
2,569,536
Members
45,009
Latest member
GidgetGamb

Latest Threads

Top